måndag 13 oktober 2014

Biltävling igår

Biltävling i går. Boden hade klubbtävling. Både Kent och Simon skulle ju köra.
Ville jag inte missa förstås.

Så dagen före så bar jag in vinterkläderna och bar ut sånt som linnen, kortbyxor och annat som inte har med vinterns temperaturer att göra. Här skulle inte frysas.
Men se det är underligt. Fast jag klädde mej i många lager på lager och både vinterhandskar och vinterskor, så nog frös jag.
Jag frös så jag tänkte att detta kommer inte att gå jag kommer att frysa ihjäl i vinter.
Men det är ju som fräsigt det här hur det fungerar. Det är ju på hösten man fryser som mest. Sedan i vinter är det som man har vant sig. Då går det bra och då funkar det bara man klär sig vettigt och med rejäla kläder, men se inte när det är 2 grader varmt..
Undras vad det är som gör att man fryser så dant denna årstid?

Nå men kul hade jag, frös man för mycket så var det bara att ta sig en promenad runt bilbanan så var det varmt och skönt igen.



 Ganska skönt att ha mamma med sig att kura ihop sig med och mysa en stund. Då blir man också varm.

Var som en konstig tävling igår. Alla startade en och en. Så det var bra tider man skulle ha. Här kommer Kent i allafall. 



Det gällde att komma med bland de 6 bästa totaltiderna för dom fick då köra final. På ett bananskal halkade Kent in där och fick även han köra finalen.
Spännande värre.


Men det tar på krafterna det här med folkrace. Stora delar av familjen Ringström svimmade av en stund på soffan efter dagen tävlande.

Har suttit på morgonen och försökt hitta nåt jättegott att baka. Nästa måndag så är det syjunta här. Det hade ju trotts att jag kallar mej bakalfabet, varit skoj om jag kunnat bjuda på nåt hembakat. Nå men det är ju bara att fortsätta kolla i bakböcker och googla. Det löser sig, det vet jag.

Å nästa helg blir det 60-års kalas. Det är inte klokt vad jag nu förlustar mej. Bara nöjen hela tiden...
På tal om nöjen, jag ska beställa tågbiljetter. För nu igen ska jag ner till Umeå på Neurologen och göra en massa undersökningar. Har ju gjort det förr så nu vet jag att undersökning verkligen tar 3 timmar och att det inte är en minut dötid, nä fullt ös bara.
Kenneth har lovat följa med mej och han tyckte att vi kan väl ta tåget även denna gången. så vi gör ett försök. Vi har ju inte ens kommit nära  det där vackra Norrtåget som vi så gärna skulle vilja åka. Om ni inte minns hur det gick förra gången vi skulle åka tåg till Umeå så kan jag ge en kort återblick...... Det vackra Norrtåget var ersatt med ett litet tåg säkert från 1920-talet på väg ner. På väg upp blev det buss i stället som aldrig höll på att komma fram till Boden.
Men som sagt nu vet vi vad som kan hända så vi kör för ett nytt försök med Norrtåget.

Nä men om jag skulle ta tag i dagen, den bara rinner iväg för mej annars.

Ha det gott alla.

2 kommentarer: