måndag 11 november 2013

"To do"-lista

God morgon på er alla vänner, trevliga människor, glada, goa........... Nä men det har jag inget med att göra... God morgon alla menar jag  ju, ni får va som ni vill...

Blir inget låångt inlägg idag. Har rakt inte tid. Har massa att göra på "att göra listan" idag.
Det är från mycket trevliga saker som att stå in Viljas paket och se över vad jag ska packa i trunken i morgon, ska ju fara bort.
Till mindre roliga saker som att ringa Bilaffären och säga att det är nåt vajsing med den nya bilstereon, det bara kommer upp Mute på displayen och blir tyst. Ohyggligt irriterande. Det värsta är ju att man tänker att vi kommit över någon inställningsknapp.

Där emellan finns det massor av saker som måste fixas. Kan det vara så att jag sparat ihop lite för länge eftersom det kan bli så mycket på listan???  Det där med CV och personligt brev ligger nämligen kvar på listan.... Det blev aldrig klart.
Å det känns inte lättare idag än andra dagar att få ihop det.Vet ju dessutom att det är inget jag fixar i en handvändning.  Tror det är sånt som gör att min lista känns så ohyggligt lång.
Men på Onsdag ska jag ju ha både brevet och CV:t med mej till Luleå när jag ska på Trygghetsrådet.

Vill ni se lite bilder från när vi var och åt lunch igår med alla ungarna på Kanis? Ni som inte vill kan stänga ner nu och gå och göra nåt nyttigt, ni andra som fortsätter att titta kommer att få se det bästa jag har, visserligen i det ständiga polarmörkret som råder här, speciellt sådana dagar som i går när det är mulet och snöar. Men vad gör det? Vi är ute ändå.
Ohyggligt smart sätt att transportera på. Alla tre följer med på en gång. Dessutom får jag ju så trevliga bilder med hela trion på en gång. 
Nu ska vi ut på picknick. 

Kent är förste eldare. 
Gäller att ha bra anlag för han får då ingen hjälp av det härliga vädret.
Det började snö nåt förskräckligt när vi kommit oss ut på grillplatsen. Nå men vad gör det, det är ju vinter så det är helt normalt.

Här har Vilja drabbats av något som Elis kunde namnet på: Svidrök. Jag tyckte det var ett mycket passade ord på det där som kommer i ansiktet ibland när det är eldning på G.

Här är Jimmys mugg verkligen på glid. Men bara för min skull så klöste den fast så jag kunde ta kort. Men vem hade kunnat ana att det skulle inte längre än så. Den hade den positionen en lång stund innan Jimmy rättade upp situationen. 

Inte en skidåkare i backen....... 
Kent har satt tänderna i en klämmacka och Linda lyfter på öronlapparna för att höra vd som sägs...

 Sara utfodrar en av sina små.. 

 Jimmy i ätar-action. 


Vilja och Kenneth i tandemgrillning. Gick perfekt. Korven blev superbra.

Nä men nu måste jag ta tag i listan.
Tänk om jag skulle börja med nåt som går snabbt så ser listan inte så lång ut... 
Japp så gör jag. 
Bra när man kan stryka saker.... 
Eller jag kanske skulle börja med gruvar-saker (CV) så är det bortgjort.... Ja så gör jag, sen blir det bara snabba saker kvar.....

Men först ska jag få påtår och få på mej lite kläder...

Ha det gott alla


2 kommentarer:

  1. Ja du Monica de är lika roligt att läsa din blogg varje dag hoppas allt är bra i Vändträsk Här i Mauritius är de alldeles för varmt Längtar hem till snö o kyla Hälsa Keneth samt alla andra som bor i byn Häls från oss i Mauritius

    SvaraRadera
  2. Vad roligt Rune att höra av dej.. Klart jag ska hälsa till alla.

    SvaraRadera