fredag 3 maj 2013

1 maj och sånt

Om jag nu var en annan människa så skulle jag väl inte sitta här och knappa på tangenterna. Jag har massor att göra idag.
Det är ju fest i byagården i kväll. Jag och Doris var och handlade i går och medan vi handlade och när vi sedan var i byalokalen och försökte lista ut hur vi skulle sitta så fortsatte telefonerna att ringa. Massor med anmälningar.
Vi blir väldigt många, alltså väldigt många ikväll. Det är så himla roligt och dessutom är ju jag och Doris riktigt duktiga på pussel.
Så nu har vi ordnat sitt plats åt alla. Vi brukar väl säga att smärtgränsen för hur många som ryms går vid ca 50 personer.
Men se vi bara töjde och töjde på utrymmena så nu har vi dukat för 60 stycken och då finns det ändå gott om plats för balanserande sopptallrikar.
Nå åter till mycket att göra:
Det är flera saker som ska fixas innan vi ska vara på plats, ändå så lagar vi sopporna på plats men med flera års erfarenhet så går det som på räls.
Men ni vet sånt som hitta sig några rena och hela kläder, fixa dekorationer, ordna överraskningar, ja men ni som någon gång ordnat en fest för drygt 60 pers vet att det är lite att ordna med.

Sen var det då det här vanliga som att gå en skogspromenad med jycken, sanera lite hemma, förbereda för ett av barnbarnen som blir kvar här över natten.
Ja men ni vet.

Då var det här med att läsa vad jag skrivit.
Glasögon på.
Kollade först på huvudet.
Där var dom.

Just det. 350 motorcyklar var det när dom passerade oss. Massor mer än jag trott när det var så dåligt väder på morgonen.

Så då lägger jag väl in någon bild. Blev många nu under 1 maj.
Börjar med Sara och en sovande Kasper. Som jag sagt tidigare: den ungen går inte att väcka med mjuka medel när han somnat. Spela roll att han satt med mamma och bara rasade ihop när det var dax. När det är dax att sova då är det dax att sova.


 En bild på några som höll på att förse sig med lunch. Som ni ser så var det gott om ungar, hundar och många vuxna. Trots en kall dag så var det hur mysigt som helst.

 Calle och Doris hoppas på kaffetår, Dom blev naturligtvis serverade ur kaffekåsor. Doris är superkul att se  lägga trät mot läppen. Hela hon hurrves.
Undrar vad hurrves heter på svenska?
Fattar ni vad jag menade? Annars får ni slå upp det någonstans.

Här är det ett gäng grabbar som åker fyrhjuling. Kenneth och Gabbe kör.


Kolla  Lindas stil när hon  löser problem. Hon råkade få en kopp som läckte våldsamt. Framåtlutad,  bredbent och med lite fart så löste hon problemet galant.
Skål och välkommen


Nä men om jag skulle ta och göra nåt nyttigt nu. 
Ladda kameran exempelvis.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar