tisdag 14 maj 2013

Freddie på Youtube

Här börjar vi dagen storslaget.
Youtube och Freddie Mercury. Perfekt kombination.
Som vanligt så kommer jag förr eller senare till  Barcelona.
Den där när Freddie gör en duett med en operasångerska. Monserrat Cabellé tror jag att hon heter.

Rysningar, massor alltså, tror jag måste ge mej en kaffekopp till och ta på mej en tröja.
Kommer strax.
Så nu kör jag Mixen igen, massor av Freddie...... Ännu mera rysningar. Gillar den rösten.




Jaha vad vill du att jag ska skriva om mera då?

Jamen just det. Det är ju julafton i Vändträsk idag. Bokbussen kommer. Tala om skojigt.
Klev upp väldigt tidigt idag och konstaterade att väderprognosen var fel.... Man hade pratat om regn idag och jag hade funderat hur jag skulle  slippa få böckerna blöt på väg till och från Bokbussen. Men se det var en underbar morgon. Strålande sol, fåglarna tävlade om att låta gladas och piggast. Det blev 1:a kaffekoppen på altanen, njutandes. Inga problem med regn i böckerna idag, trodde jag.
Det var bra att jag gjorde så för nu syns ingen blå himmel någonstans.
Grått, grått, och regnet hänger i luften. Så nu sitter jag och är glad att jag hade en plan för hur jag skulle skydda böckerna. För vi kommer att bli regnade på.

Fortfarande så har jag igång Youtube... Just nu är det Sarah Brightman och Andrea Bocelli som sjunger duett. Time to say goodbye. Den går inte av för hackor den heller.
Visserligen gillar jag ju förändringar men hur kunde dom dyka upp om jag har igång en mix med Freddie. Hmm?

Jag gillar när jag hittar duetter som inte riktigt är vad som är väntat. Som när Byan Adams sjunger "O sole mio" med den där store operasångaren. Men äsch just nu minns jag ju inte vad han heter..... Jag återkommer med det.

Måste ringa till Nån som förstår sig på vattenpumpen (minns just då "det är vattenpumpen Gerd" från Macken). Nu är det pumpen i källaren som blivit knäpp. Den stänger inte av utan jag får gå ner i källaren och ge pumpen en smäll med en träsked.
Låter ju festligt..... ju, men inte när man har gjort det 7 gånger per dag. Dessutom är det så att man drar sig för att använda vatten för då måste man ju ner i källaren och panga på med träskeden.

Jag kanske skulle fånga dagen i ställe för att sitta här och lyssna på Freddie. Jag har ju faktiskt så bra högtalare så det hörs över hela huset.

Pavarotti för fridens dagar. Så heter han ju.

Ha det gott alla




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar