tisdag 3 mars 2015

Det som inte är stulet kommer tillbaka

Att man då inte kan få ha sakerna i fred.
Jag blir så elak när saker bara försvinner. Tänk om det är stulet. Eller kan det vara så jäkligt att jag bara har förlagt det. Nä det skulle jag minnas i så fall kan jag tycka.

Nä..... Det blev inge bra det där heller. Jag tar det bara rakt av.
I går ringde min doktor angående lite prover jag tog veckan före. Prover där man skulle kolla så inte nåt annat i kroppen tar stryk av min ständiga diarré.
Jopp, nog hittade man annat. Eller egentligen så hittade man ju något som saknades.
Mitt blod.
Jag har strax inget blod kvar. Eller som min doktor uttryckte sig:
-Alarmerande låga blodvärden. Måste på en gång ta mera prover för att se vad som händer i kroppen. Blöder jag någonstans, eller förstörs bara blodet av någon annan anledning.

Men alltså, giv mig styrka. Vilket gorm. Borde vara lag på att man inte kan ha hur många krämpor som helst på en gång. Men tydligen finns det ingen sån lag. Så det är bara att sätta igång och gilla även detta läget.

Men iallafall.  Klart att jag kommer att ta prover idag, klart att jag vill ha tillbaka mitt blod. Klart att jag inte vill att det ska var nåt elakt skit som tar mitt blod. Klart att...........

I helgen var kompisen från Arvidsjaur här, Inga-Lill. Vi hade ett väldigt viktigt möte i Haparanda på lördag, närmare bestämt på IKEA. Gick alldeles utmärkt.
Vi har pratat, ätit och shoppat. Riktigt bra helg med andra ord.

I söndags så kom Annica och hennes goa ungar hit. Då passade jag på och höra om de kunde hjälpa mej att få till Bank-idet på min laptop. För jag och Annica gick det väl så där. För Mathias var det lätt som en plätt. Gick som en dans, när dom for så passade jag på att göra lite saker som krävde Bank-Id.
Men då igår når jag skulle in och använda mitt Id............ Tror ni det fanns kvar? Å icke det. Borta, gone whit the wind. Snopet.
Så nu Annica kan du ta pojken med dej hit och göra om.

Idag ska jag jobba eftermiddag. Mitt eget val.
Innan lunch ska jag ta proverna sedan så blir det jobbeli jobb i eftermiddag, ändå till stängningsdags.
Jag har nämligen tänkt att direkt efter jobbet promenera upp på Ungdomens hus och besöka det som heter Tjejträffen. Verkar som om jag gillar den verksamheten. Det kommer rapport senare om det var som jag tänkt.


Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar