torsdag 5 mars 2015

Tror det blir grant ute idag

Gul........ Rund....... Värmer.......... Lyser.........

Hej och godmorgon på er. Jag håller på att checka av hur den ser ut. Den som meteorologerna påstår ska finnas på himmelen idag.
Minns inte sist solen var framme här i Vändträsk. Det känns som om det är någon månad sen eller mer. Men det är det förstås inte. Men det känns så.
Blir det sol ute idag så blir det altan-häng det kan jag lova.
Jag och Bonzo kommer att placera oss i var sin stol och bara njuta.Vill ni oss nåt så vet ni var vi är.

I går kväll så hade Kenneth ett ärende till Heden, ja alltså till Viljas familj. Jag passade naturligtvis på att följa med för att  leka med flickebarnet en stund. Tänk va skoj man kan ha med lite grönt presentsnöre och en sax. Vi var så fina allihop. 

Har ni hört att det är flygplansstrejk?
Strejkrätten ska vi var rädda om.
Ställer till det för många den här konflikten så vi får hoppas att man tar sitt ansvar och verkligen jobbar på att lösa konflikt snabbt. 
Någon jag känner tänkte flyga upp och hejja på en hockeymatch, någon annan skulle flyga neråt för att köpa sig en bil. Verkar lite svårt nu att få till det.

Den som skulle flyga ner och köpa sig en bil är pappa till ett av våra barnbarn. Eftersom pappa skulle ut och resa och mamman jobbar natt så var planen att barnbarnet skulle var här. Känns som om planerna vinglar lite just nu. Rent av väldigt ostabila.
Planen för helgen var att vi skulle få hit alla barnbarnen och bege oss ut på isen och fiska. Tycker den planen låter så skojig så den håller vi fast vid. Trots vingel och osäkerhet.

Men alltså om jag skulle ta tag och göra bort det som jag vill göra inne idag, redan nu på morgonen, så det kan njutas av solen senare. Fortfarande är det för kallt ute. Tänk idag på morgonen är det 8 grader kallt ute. Det är också någon vecka sedan det hände sist. Det har varit plus och halka väldigt länge.

Nå men nu ska jag göra bort lite saker.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar