onsdag 11 mars 2015

Veckans Allehanda och blodet som försvann

Hej och godmorgon.

Ledig i dag......... Smack, smack. Smakar på orden...... Smack. Jo men jodå, känns helt okey.

Har varit måndag och tisdag på Veckans allehanda och som vanligt haft otroligt skojigt.
Kolla här: Glädjen blev stor när plötsligt Mona hittade denna lilla plåtskylt. Klart att det var bara sätta på sig den. Jag tycker att den var hur fräsig som helst.

Å kolla här, en bild till från Veckans Allehanda. Det är Annica och Mathias som fyndat en kista till Emma. Väldigt fiffiga möbler de där kistorna.


Jag har ju alltid sagt att jag gillar förändringar. Kan det vara därför jag gillar Veckans Allehanda så otroligt mycket. För där ska gudarna veta att utbudet ändras hela tiden. Att det fanns 4 köksbord när man öppnade för dagen betyder inte att det finns ett enda kvar när jag går hem kl 16.00. Nä då står det en snickarbänk, en cykel, en stjärnkikare och en skön fåtölj där. Som sagt otroligt skojigt ställe.

I går kväll var jag på det där som heter tjejträffen. Skojigt, skaparglädjen bara sprutar och det är ganska hög ljudnivå.
Som sagt väldigt trevligt.

I kväll bär det iväg på min syjunta. Förskräckligt vad det är långt mellan gångerna. Visserligen träffs vi var tredje veckan men jisses vad det kan kännas länge. Ska bli så skojigt att höra hur det är med de andra och se vad de påtar på med.

Blodet som försvann ni vet..... Fick ett brev igår av min doktor. Han hade kunnat se att jag har alldeles för fjuttigt med järn i blodet. Så det ska nog åtgärdas med medicin. Sen skriver han, doktorn alltså, sist i brevet att helt plötsligt kan det ju hjälpa min diarré-mage, för tydligen är det väldigt vanligt med förstoppning av järntabletter. 
Ja men jaha, det kan ju bli spännande att se vad som händer nu.

Nu ska jag ta tag i dagen och se till att nåt händer för om jag förstått det här rätt så ska det bli altan-häng-väder på eftermiddagen. 
Känns ju himla bra om det blir att idka vår-solning.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar