tisdag 24 mars 2015

Snöstorm ute.

Men jisses, Det är ju full snöstorm utanför fönstren nu på morgon.
När jag klev upp så blev jag stående i dörröppning till köket. Jag hann tänka: men va?? Har jag redan hunnit göra upp eld. För det var utanför fönstren så man trodde att det var en massa rök från skorstenen. Kom i stora vita sjok som helt förtätade utsikten. Nä men jasså, det var ju snöstorm där ute.
Men helt klart är det vissa bekymmer vilken vind det ska vara. Ena stunden blåser snön upp mot gården för att alldeles därefter så kommer det ett sånt där snömoln som är på väg ner mot sjön.....Som sagt rejäl beslutsångest på blåsandet idag..

I dag är ju tanken att jag ska fara och jobba på Veckans Allehanda. Det blir en eftermiddagstur idag. Jag längtar som vanligt massor.
Får se om Kenneth har blivit mer vid medvetande då eller om detta också är en dag i sovandets tecken. För det var ju idag som han skulle kunna börja känna en förbättring.
Hoppas, hoppas att han får känna sig bättre idag.

I morgon är det 25:te Mars. Kenneths födelsedag och tillika våffeldagen, med andra ord, öppet hus hos Lundgrens. Som tradition så ska här gräddas våfflor till höger och vänster. Vore ju som skojigt om jubilaren orkade var med, men vi får väl se vad som händer.

I går fick Kenneth en sån fin dikt av sina jobbarkompisar. Kom som ett sms.
Kenneth blev glad och jag blev glad.
Det är ju det jag säger: De där människorna på Kenneths jobb de är guld värda.

Nä men om jag skulle försöka få in mej i duschen och sätta fart på mej. Verkar som om jag är lite trögstartad idag.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar