lördag 21 mars 2015

Dagen efter solförmörkelsen

Lördag morgon och jag har varit uppe i flera timmar redan.
Trodde jag skulle sova länge idag eftersom jag blev uppe och tittade på en film som slutade kring ett i natt. Men se inte det, jag var uppe ändå strax efter 6. Men om jag nu känner mej rätt så kan det ju bli en powernap idag.......


Jag och Bonzo tog en sparktur igår på skaren, häftigt, det var bara att hålla i sig. Ja nu var det ju jag som sparkade och Bonzo som upptäckte en massa nya spännande lukter. Det bar hur bra som helst..... Nu gjorde vi ingen tur i i storskogen, kan ju vara så att det inte riktigt håller där inne.

För övrig så händer det inte så väldigt mycke här uti Lundgrens.

Kenneth är superenkel att hålla reda på, han har så himla ont i en fot så det bär inte iväg nå många metrar från säng/soffa.
Verkar som om det gör lika ont idag som igår.
-Usch, för att ha ont.

Har inte riktigt koll på vad jag ska hitta på idag. Kan ju bli en dag med altan-häng. Men nu på morgonen är det fortfarande för kallt och dessutom är det lätt mulet.

Ja men på tal om mulet.......... I går var det ju solförmörkelse här, att titta direkt på solen var ju inget alternativ. Blev ju att man tvärkastade ett getöga upp på himmeln men det blev ju bara för ljust, men det var väl bra det för man skulle ju inte titta utan nåt bra för ögonen. Men nog märktes det ju att det blev mörkt. Såg så häftigt ut när det blev mörkt som om det blev mulet men se det fanns inte minsta moln på himmeln. Läckert.

Har i dagarna två varit så sugen att ta fram grillen och premiärgrilla. Men se det är ett litet aber. Grillen står i mygghuset, tillsammans med de härliga solstolarna.......... Utanför dörren är det säkert 70 centimeter av knallhårt snö.........
Nå det är bara fortsätta längta......

Men snart är det ju melodikrysset. Måste jag ju lösa. Ju.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar