torsdag 3 oktober 2013

Hejsan

Men oj då hur blev nu det här???

Jag brukar ju börja morgonen med att skriva i bloggen. Jag vet ju att om jag inte gör det direkt så kan det bli taskigt med "kom i håg" att göra det senare.
Så även denna morgon gjorde jag som vanligt, tog kaffekoppen och gick till datorn.
Men inte kan då jag se eller minnas att jag skrev något. Undras vad jag gjorde här då??

Ja men jag läste väl någon blogg, kollade Facebook, och kollande vädret.
Men sen måste jag ha gått iväg. Inte en rad och inte ett ord skrivet på bloggen..... Konstigt eller kanske väldigt likt mej.

Jag är ju en virrpanna..... Det är ju inget som är obekant men ibland överraskar jag mej själv....

I min familj finns det en till virrpanna...... Kent.
Har kan göra mej så glad när han inte minns.
Hans ansiktsuttryck  när Linda ger honom så hintar om nåt som han borde komma ihåg. Dom är så underbara, jag vet precis vad som händer i vindlingarna i hans hjärna.... Men hallå kom, vad var det nu igen, attans att det inte ska gå att komma ihåg, jag vet ju att jag borde veta..... Skön kille det där....

Men jag måste ju berätta... Ni vet ju bilen, den döende alltså.
Medan vi satt hos bilreparatören så gjorde jag ett inlääg på bloggen. Något om att vi satt och väntade på domen. Fick lite snälla peppande ord men från Sara (sonhustrun) kom det ett MMS: Du kan få låna min bil, åsså var det en bild på hennes Volvo taget bakifrån....... ? ? ?
Jaha..... Tack men varför
Jag visade bilden för Kenneth..... Visst är det där Saras bil som hon haft några år??? Jodå tyckte Kenneth nog är det den. ??????
I går parade Kenneth med Jimmy. Det vi inte såg på bilden var att hela bakrutan var borta. Det var någon som skjutit hål i hennes bil när den stått parkerad utanför Strömbacka skolan.
Sabla ligister....

Nå men nu ska jag snygga till mej och fara på ranten med maken.

Ha det gott alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar