måndag 14 oktober 2013

En termos och fyra lingon

Lurigt va.?

Det är inte morgon och ändå sitter jag och skriver på min blogg...

Jag har varit till staden och gjort bort min date med min jobbcoach. Alla ärendena är också avklarade.
Hääärligt. Har just suttit ute på altanen och druckit kaffe. Så himla skönt. Strålande sol och alldeles vindstilla. Men se nu gäller det att njuta för allt vad tygen håller. Man pratar om snö på Torsdag eller fredag.....
 Obra..
Ja nu inte att snön kommer för jag gillar ju det vita fina men helt klart obra att det inte har frusit något i marken.. Det ultimata är ju om vi kunde få kyla först och snö sen. Blir så mycket som blir bättre då. Isarna till exempel, skoterspåren på vårvintern blir av mycket bättre kvalitet om det får frysa först.
Jaja, men nog löser det sig.

Följde på jakt i söndags, fruktansvärt kallt.
Det var i och för sig inte så kalla grader men det blåste kallt.
Men kameran var med:
 Här var det Kenneth som tog sig en walkabout. Det var som enda sättet att få upp lite värme. Promenad in i skogen där det var lite mer läa.
 För att inte tala om i Stora Sjöfallet.... Där du hade en eller flera husvagnar hamnat upp och ner. Där kan man prata om att det blåser...
Å för att inte tala om flera katastrofer som spolat bort massa med människor på sina ställen i världen under helgen.
Usch och fy.
Strax utanför älgtornet satt denna fuling och glodde mej rakt i nyllet. Undrar om den ville nåt speciellt?


 Den här bilden är som det brukar se ut jag plockat upp det jag har i ryggsäcken. Något högst väsentligt var dock inte fram i går... Stickningen, det var alltså så kallt så jag insåg att fingrarna skulle inte gå att böja så pass att det skulle gå att sticka. Så stickningen fick ligga och mogna i ryggan.

Här är en bild på de som saknas...... De färggranna löven alltså. Borta.


En lite eld var vi tvungen att försöka oss på, fast det var en viss risk i stormen.... Men det gick bra och nog är det skönt med en brasa, fast den är liten.

Under en rotvält hittade jag denna överlevare. Det var annars ganska dåligt med lingon. Dom har nog till sist blivit för mogna och ramlat av kvisten.

Nå nu ska jag ta och fortsätta leva min dag.

Ha det gott alla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar