onsdag 30 oktober 2013

Bokbuss, busstider å sånt

Denna morgon var det långt hit. Det blev mycket googlande både här och där.
Vet inte hur mycket jag råkat snubbla över som jag var tvungen att läsa lite mer om... Allt från hur funkar 5:2-dieten till hur man viker dom där små stjärnorna som man sett i alla år. Har aldrig provat men i år känner jag att det är nära:


Nå men jag är här nu. 

I går använde jag mej av Tv4 play. Smart grej. Jag som aldrig kollar i förväg vad som ska komma ska på Tv. Hade ju faktiskt uppmärksammat att många bra artister skulle vara med denna svängen på Så mycket bättre. Det ska jag se........ Nå men inte kom jag ihåg det när det väl var. Men som sagt lätt ordnat då Tv4 play finns. Härlig kvinna den där Lill.

Här är fyrhjulingen lastad för date med bokbussen. 
Härliga tider vad jag blir glad av böcker, kan det vara för att jag prioriterar böcker som jag alltid missar vad som är på tv?? Ja men jådå. Så kan det vara.

Här en bild på en ruggigt smutsig bokbuss som just lämnar mej (Den är egentligen orange). Helnöjd med två stora påsar med böcker till både mej och Kenneth.
Jaja blött och skitigt som det är ute nu sedan snön tinat bort är det ju inte så underligt om bussen är dyngig

Så här ser det ut nu när jag kom och satt mej vid datorn. 
Frukost och lite dator sedan blir det boken en stund innan dagen börjar.

När jag var barn så ogillade jag skarpt att inte ha någon att leka med. När man då är som jag, ett ensambarn, så gäller det att man har leksugna kompisar. Å det skaffade jag.
Sedan i min uppväx och länge sedan jag blivit vuxen så var det fortfarande så ohyggligt viktigt att ha folk omkring mej.
Min mamma som var en riktig ensamvarg hon kunde säga: Att på dej verkar all tid som du inte har en kompis som förspilld tid. Å så var det.
Nu för tiden så kan jag tycka att det är ganska skönt att vara själv. 
Men ibland är det som förgjort, jag gillar inte känslan. I dag är en sån dag när det känns lite ensamt. Hade varit kul med sällskap när man dricker kaffe eller ska på promenaden. 
Kanske därför jag gillar att läsa, då går det ju inte att ha sällskap, så då har man ju så att säga själv-valt att vara själv.

På tal om social alltså. 
I morgon är det ju dax för min resa till stora staden Luleå. Jag har nu klurat ut hur man åker buss och var busshållplatsen ligger. Men tänk va... Stor stad, i min ögon sett i allafall, jag måste gå en kilometer för att komma till en busshållplats, där finns det två bussar att välja på dom går med 30 minuters mellanrum,  men sedan tar det bara 8 minuter så är jag i centrum.
Trodde nog det var lite närmare mellan busshållplatserna. Nå men ni ser. Då var det löst, gäller bara att inte ta på sig klackeskorna utan promenadvänliga dojor. Dessutom har jag beställt finväder i morgon.

Allt det som frusit fast och snöat över förra veckan ska jag nog ta ett ryck med och se till att få in för vinterförvaring. Det pratas om en solig eftermiddag.... Då ska jag vara ute, kan behöva ladda lite D-vitamin innan det blir helmörkt.

Nå men nu är jag ledsen att behöva meddela att det är slut på bloggandet... Nu är det påtår och boken som gäller.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar