fredag 11 oktober 2013

Fortfarande fläckvis höstfägring

Jag läste just i dagstidning att man funderar varför löven är så intensivt röda i år.....
Ja jösses, jag kan väl inte direkt påstå att jag grunnat över varför, jag bara gillar läget och njuter.

Minns inte när vi haft en sån lång och vacker höst. Fast nu mycket av träden står fullständigt kala så finns det träd som gör vad dom kan för att kompensera. Fortfarande vackert ute, fortfarande knott i skogen.

I dag ska jag gå och jobba lite i mitt pysselhus har lite grejor som längtar efter att bli gjorda.... Men innan jag går så har jag lite "need to be done".
Starta en tvätt maskin, ladda dosetten å lite sånt. Ta sprutorna och sånt.  Klä mej, borsta tänder....ja men ni vet sånt man brukar göra på morgonen.
Men jag verkar ha fastnat i en lååååångt attack av oföretagsamhet. Verkar knappt få på mej kläderna färdigt idag.
Tänk om det är påtåren som saknas (Nummer tre alltså).............Vänta, kommer strax.
Nu är jag en bit på väg:
Kaffet nummer tre är framför mej, medan jag värmde på kaffet så la jag fram dosetten och medicinpåsen på köksbordet, fick på mej tjocksockar och tog sprutorna. 
Å nu har jag dessutom sökt reda på två bilder som gör mej glad.

Favorit-trion i storgungan i somras.

 Jimmy och Elis som skulle låssas sova men dom är på tok för nyfikna vad som händer runt om. Dessutom har Elis börjat på lördagsgodiset innan han kommit ur sängen.... Sånt kan ju hända när man är hos Farmor och farfar och det är lördagsmorgon.

Den tunga känslan av måndag i går har plötsligt bytts ut av fredag idag. Tror att jag tycker att det är veckans bästa dag.

Men just det ja. På tal om tung....
Vårat eminenta café........ Jaja, vårat och vårat men Byns stolthet: Café Rävasten skulle ju har öppnat igen nu  till helgen som kommer efter en välbehövlig återhämtningspaus för café-folket..........
Men se det blev inget med det. Café-mamsellen i egen hög person har gått omkull och brutit foten. Så nu är det ta det lungt som gäller. Undras hur sånt går ihop, har väldigt svårt att se Lena i vila. Skulle kanske ta cykeln till vecka och göra ett studiebesök bara för att få se hur hon ser ut när hon inget gör........ Måste vara en syn.

Nä men nu tror jag att det är dags att veva upp spiralen och se till att det händer saker.. Tredje koppen kaffe var det som saknades.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar