onsdag 22 januari 2014

Studiebesök

Igår var temperaturen en ren glädjeinjektion.
-14 grader.
Det var så man inte trodde det var sant.. Sååå härligt.
Till och med Bonzo drabbades av glädjefnatt och ville att vi skulle gå på en skogspromenad. Han har ju bara legat och låtsats att han är en kanelbulle så fort man har gått mot ytterkläderna.. En döv kanelbulle. Helt dissat alla försökt till att få honom med ut.
Men som sagt igår var han pigg och alert när han såg att jag skulle gå ut. Visserligen hann han ju ångra sig både en och två gånger under promenaden när benen krampade ihop.. Men ut på promenad var vi.
Idag är det tillbaka på -24. Så nu agerar han kanelbulle igen.
Kan ju inte påstå att det händer så mycket här ikring att berätta om. Men jag är då definitivt inte grinig som jag var sist jag satt mej för att skriva lite blogg. Då var det mesta svart och träligt.
Himla tur jag har så har så dåligt minne. Jag minns inte känslan jag hade då. Men jag minns att jag skrev att jag var ond på mycket.

I eftermiddag ska jag och Vilja på ett studiebesök. Jag fick nyss ett samtal att jag ska träffa de som finns på stället där jag eventuellt kan göra arbetsträning.
Då får vi se vad det kan leda till.
Blir skoj. Tur jag inte ska far ensam. (småpirrigt)  Jag har ju sällskap...

Tanken var ju att jag och Vilja skulle uträtta ärenden på staden medan mamman var på nån informationsträff med sitt jobb. Men nu blir det studiebesök i stället.
Senare i eftermiddag kommer Inga-Lill från Arvidsjaur. Hon ska slagga på soffan till i morgon. Då har hon besök i Gammelstan med sin vovve på agendan.
När det besöket är avklarat så bär det av till Arvidsjaur för damerna.
Då ska jag sova på hennes soffa i några nätter.
Går nu allt som planerat så kommer Kenneth och hämtar mej i slutet av helgen.
Annars finns det ju bussar.

Nä om jag skulle ta och kolla vad jag ska ha med mej på min weekend-resa.

Ha det gott alla





1 kommentar: