måndag 27 januari 2014

Hos Inga-Lill

Hej på er.

Har varit borta några dagar därav inga inlägg i bloggen.

På onsdagkväll kom bästa Inga-Lill Landström och slaggade på våran soffa. Hon skulle iväg till veterinären på torsdag-morgon. Kero var inte sitt forna jag. Något var fel och hoppet låg hos veterinären, att hon skulle förstå vad som var fel.
Naturligtvis så passade jag på att följa, både som moraliskt stöd=) och inhandla mat åt Bonzo. Efter många undersökningar som inte visade något fel så for vi vidare. Prover dom tagit skulle meddelas senare.
Vi shoppade lite lätt i Boden på både Veckans Allehanda och på Returidé. Därefter så for vi upp till Arvidsjaur.
Där har jag mått gott resten av helgen.
Vi har sysslat med sånt som vi gillar.
Det innebär att vi shoppat lite lätt: Det har varit starkt kopplat till den begagnade marknaden. Å-nyo och röda korset alltså.
Men många andra butiker hann vi också avverka där på fredagen. Elbutik, renslakteriet, apotek, systemet, skojiga Varuhuset och så helgen stora aha-upplevelse: Hembygdsmuseet. Där kunde man fynda hemslöjd och supergod matmuffins med kaffe. Jag hade aldrig varit där tidigare men om vi säger så... Det var definitivt inte sista gången. Himla mysigt ställe.

Vi har ätit gott av Inga-Lills förträffligt goda matlagningskonst.
Det har varit fisksoppa , kasslergryta och tjäder.
För att veta att hon skulle bli av med mej så bjöd hon upp Kenneth också för det går inga bussar från Arvidsjaur till Boden under helgen. Nu var det ju så himla kallt här så han fick allt vara hemma och elda ända till på söndagen men då kom han upp och då blev vi bjudna på blodkorv. Gott, väldigt gott.
Som sagt: Hon kan laga god mat den där Inga-Lill.

Så har vi dessutom avsatt mycket tid till prat, massa prat. Naturligtvis har kortlekarna aldrig hunnit från bordet och Alfapet-spelet har legat nära till hands.
Som sagt en riktigt bra helg.
Men den stackars Kero är fortfarande inte som han ska. Det är något som fattas. Så det blir fortsatta kontakter med veterinären idag för Inga-Lill.






Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar