tisdag 6 oktober 2015

Många resor till och från stan i veckan

Hej och god morgon.

Nu är det höst på allvar här hos mej. I dag på morgonen så hade vi 6 grader kallt. Gräsmattan är alldeles vit av rimfrost och nu är det slut löv i björkarna runt vårt hus.
Ganska vacker kan jag tycka.

Dessutom så stämmer vädret ute med mitt humör. Jag är väldigt på väg mot advent.
Väntar på att första jultidningarna ska finns att köpa i butiken. Tänk vad adventsmys man kan få av att bläddra i  Jultidningar uppkrupen i soffhörnet.
Tända ljus.
Doften av glögg.


Som vanligt så är jag i full fart med julklapparna. Vill ju gärna göra flera själv så då gäller det att vara ute i god tid så det inte ska försvinna den där känslan av pyssligt och mysigt, för fort blir det bara en väldig stress för att hinna göra klart.
Nähä så vill vi inte ha det.

Det här är en sån vecka när det finns hur många olika måsten i staden som helst, dessutom är de utspridda över hela veckan.
Idag ska jag och Kenneth iväg och simma direkt efter Kenneth jobbat klart. Blir bra så hinner jag iväg på tjejträffen efteråt. 
Just det, måste handa också. Väldigt tomt på frukostmat.

I morgon slipper jag in till stan. 
På Torsdag ska jag på Hälsocentralen på förmiddagen. Direkt efter det så ska jag på arbetsförmedlingen. Blir nog att simma då också när Kenneth slutar jobbet. Kenneth går Kurs i veckan därför blir det att simma på kvällen i stället för under hans friskvårdstimme.
Just det, Arbetsförmedlingen. Jag har nämligen fått ett brev av min arbetsförmedlare........ Han skriver att han fortfarande inte har tid att träffa mej ( precis så har han sagt sedan i maj när jag sökte honom första gången)  om jag inte vill komma på förmiddagen den åttonde och fråga efter honom i kundtjänst. Då får jag sitta och vänta till det blir min tur.............Känns ta mej fanken som när man ska akut till läkaren.
Att han inte vill träffas är ingen bra egenskap nu när han får mej på halsen på torsdagsmorgon. Jag kommer att köra ett mantra: 
Känn ingen stress, ta all tid du behöver.... Känn ingen stress, ta all tid du behöver. 
För det här ska få ta tid. Jag har många frågor och många funderingar. 
Det är hans val att inte kunnat ta mot mej på fem månader.

Sen då blev det fredag och då ska vår Kia besiktas. 
Så blir veckan, många svängar fram och tillbaka till staden.

Gjorde en rensning i kameran på morgonen:

Här kommer det några bilder.


Höstdekorationer på altanen.

Mera höstdekorationer på altanen. 
Måste ta nya bilder för nu har jag även lagt dit renskinnen jag köpt av svägerskan. Blir ju jättefint, men än så länge så är skinnen så nya och styva så det är som att handskas med masonitskivor. 

Middag när man är med hos Vikt Väktarna. Gott, väldigt gott.


Det här kan bara betyda att jag inte var ute på älgjakt denna morgon. 
Frukost på mitt vis med jaktradio och viktväktarnas checklista. Jaktradio för att inte känna mej utanför det som händer i skogen. Checklista: här dokumenteras allt som jag stoppar i kakintaget.


Vänta nu lite Adde. Du tittar åt fel håll!!! Bilbanan är åt andra hållet. Eller kan det vara så att det händer spännande saker i depån.


Go Kent, go.


Doris och Linda i kallblåsten på årets sista folkrace. 

Nu ska jag ta och göra mej lite mej kaffe, dricka ett vattenglas, packa för Tjejträffen i kväll, packa badväskan och lite sånt.

Ha det gott alla










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar