onsdag 28 oktober 2015

Inför Alla helgons-helgen

Hej och hallå.

Efter att ha misstänkt under en längre tid att jag nog är på väg mot en redig förkylning är det bara att inse fakta.
Den är här nu.
Kroppen har gått upp 15 kilo känns det som, att röra sig går trögt, varmt, ohyggligt varmt, kranen droppar och ögonen svider och rinner, svid och riv i halsen.

Nå men det är bara att gilla läget.
Dessutom har jag hört från säkra källor att förkylning går över. Har jag hört.
Jopp. Va bra. Då tar vi förkylning i dag, i morgon har jag inte tid.

Idag med rinnande näsa och ögon så håller jag på med mossa, grenar och ris. Ska bli ett par dekorationer att ta med när vi ska ut med ljusen på kyrkogården till helgen.

Kommer nog att bli bra när det är färdigt. Det är ju en bit kvar innan allt är monterat ihop. Men som det känns nu så är då grundplanen klar hur de ska se ut.

Tänk vad många tankar som just nu går till de som inte finns här bland oss mera.
Den goda vännen som bara saknas så förskräckligt.
Den stora familjegraven där vi bara har en som vi mött. de andra är sådana som gick ur tiden innan vi lärt känna varandra. Men mycket av deras historia är kvar med oss.
De andra gravarna med våra anhöriga och de som betytt så mycket för oss.
Många tankar.

Dagen i går blev himla bra. Jag hann med att veckohandla, veckans besök på apoteket, umgås med goa människor under lunchen på Sushi och te. Träffade mysiga människor på stan. Fyndade lite pysselsaker, inhandlade fina kläder. 
Ja men ni hör va?
Dagen innehöll också en omgång i simbassängen för jag och Kenneth. Behöver jag nämna att vi inte var ensamma där??? Så häftigt vad många höstlovs-lediga barn som roade sig. 
Så roligt att se.

Kvällen avslutades på Tjejträffen. Det kan nu verkligen pigga upp i höstmörkret att umgås med dessa kvinnor. Så härlig mix mellan kreativitet, tips, gravallvarlig koncentration, gapflabb, småfniss, allvar. Allt i en himla röra. Så himla skojigt.

Nä men nu ska jag gå tillbaka till mina gravdekorationer en stund sedan tror jag faktiskt att jag ska kasta mej på soffan, tycka lite synd om mig och min förkylning, läsa lite och ta en liten powernap. Känns som om det behövs.

Ha det gott alla.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar