fredag 9 oktober 2015

Många ämnen på bloggen

Arbetsförmedlingen
Viktväktarna
Kallt ute, första snöflingorna
besikta och shoppa
Sushi, Annica. Två timmar
Simmat, Stel, stelare stelast
Påtår.

Så ser mina stödord ut idag när jag ska skriva blogg.

Så det är som bara att sätta igång då. Jag började nerifrån, så kaffet står här redan bredvid mej.

Jag och Kenneth har nu avslutat vecka nummer två med att simma. Det är så ljuvligt. Man känner sig nyttig, flåset får sig en genomkörare, känner att jag stundtals skulle behövt större lungor, muskler får jobba och så är man alldeles nybadad och fräsch när man kommer hem. Däremot ser Kenneth ut precis som jag känner mej. Vi har just nu samma rörelsemönster vill jag säga.
Stela, öm i jösses många, både stora och små muskler.
Nå men det får vi ta, det är ju inte farligt, bara ont och stelt, dessutom må det väl snart ge med sig. Kan man tycka, kan då jag  iallafall tycka.

Jag har just nu startat att koka en panna med ägg. Måtte jag nu komma ihåg att lyssna när klockan ringer. Det gjorde jag inte sist. Då blev det trefärgade ägg..... En vita och en gula, däremellan så var det en blå-grön färg som inte såg aptitlig ut.

Tillbaka till listan.....

I går hade jag en skojig dag.
Den innehöll Möte med Arbetsförmedlaren, han som inte haft tid med mej de sista fem månaderna. Nå men det var ju en trevlig kille som kändes engagerad, bara jag fick tag i honom.
Nu har vi en plan, jag och han. En plan som känns helt okey.

Efter det besöket hann jag med lite nödvändiga besök på staden. Provtagning, lämna in kort för förstoring, å lite sånt.
Sen blev det en två timmars sittning med Annica över var sin tallrik sushi. Så gott och så trevligt.

Viktväktarna då:

Jo tack det här med mättande dag är verkligen min grej. Det finns massor av livsmedel som man kan äta av utan att behöva räkna några propoints. Nyttiga saker som bara blir så goda när jag vet att jag kan ta mej ett extra mål av om jag behöver.
Dessutom så kan jag ju ta av allt det där andra, det som inte är nyttigt och inte gratis, men inte så mycket och inte alltid. Skitfint alltså.
På onsdag när jag vägde mej så hade jag gått ner drygt 1,5 kilo.. Alltså 4,5 kilo på första månaden. Känns redan i kroppen.

Jopp. Jag kom ihåg att lyssna efter ägg-klockan.

I går kväll när jag och Kenneth var till slaktbodan och kollade hur dö-älgarna mådde så var det mörkt så vi gick med var sin pannlampa. Då såg vi det.......... De första snöflingorna.  Kände mej nästan som renen Sven i filmen Frost. Ut med tungan och försöka fånga dom.
På vägen hem så fastnade de på rutan på bilen. men innan vi var hemma så var det hela över.
Så nu är det dags att fundera över vinterdäck, kolla var kupé-värmaren är, söka reda på isskrapan till bilrutan, plocka fram skoterskorna..... Jösses det får jag ju inte glömma, de måste in ikväll för jag känner att det blir bra att ha på fötterna om jag ska följa på jakten på lördag.

Tror jag gör det på en gång........ Tar in skoterskorna alltså. Annars har jag fort glömt.

Sen bär det iväg på mera shoppa och besikta bilen.
Sen är det helg.

Ha det gott alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar