fredag 14 november 2014

Varma människor och pyssel

Tack alla varma människor som visar att ni bryr er.

Nu har man.... Doktorn och Doktorn alltså, kommit överens att jag ska påbörja en kortisonbehandling så fort det bara går. Det blir en 2-dagars dropp-kur som ska upprepas med jämna mellanrum. Eventuellt börjar jag tankas redan nästa vecka, beror på vad proverna på måndag visar.

Tänk om det är så enkelt?

Jag har denna tidiga morgon börjat med att möblera om.!!!
Kan det kallas så när man har vridit köksbordet ett kvarts varv? Jooodå, det kan man. Blev så bra så. Har som haft besvärligt på vilken del av bordet jag vill ha plats för min laptop. Nu blev det som en naturlig plats.
Helt perfekt.

I går tog jag igen massa av tid som jag inte tillbringat i Lillstugan. Hela kvällen var jag där. Jag lappade och lagade lite kläder.

Efter jag var klar med det så blev jag kvar av bara farten. Jag städade en stund och så plockade jag fram materiel för att göra julkort. Sen så kunde jag ju inte gå in utan var ju tvungen att göra mej ett julkort för att känna efter om det var kul. Det var det.
Väldigt skojigt..

I fickan på koftan så hade jag när jag kom in från pyssehuset med mej Cenitlera. En röd, en grå och en hudfärgad. Känns som om jag tänkte göra någon liten tomte. Tror jag. Måste prova.
Men just det. Jag skulle ju berätta om Ulrika. I måndags så var jag ju på syjunta hos henne. Hon visade sina små monster. Fantasifigurer som hon gjorde i cernitlera på en stomme av ståltråd. Så himla bra hon är. Snälla Ulrika lägg in en bild på något av dina monster i din blogg så ska jag direkt knycka den och lägga in här....

Jaja, om jag skulle gå och göra nåt vettigt.

Gäller att gå långa omvägar förbi min bok och förbi laptopen. Annars blir det nog bara läsa och släktforska idag.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar