torsdag 27 november 2014

Jaha, oordning i almanackan

Men alltså så seg jag känner mej.
Kan det vara så att även jag drabbats av vintermörkret, verkar inte bättre.

I går ringde min läkare, Erika, från Neurologen..... Nu är det dax att göra ett nytt försök med detta två-dagars-dropp som jag fått skjuta på tidigare. Njurarna ska vara på bättringsväg men för säkerhets skull ska jag ta prover på måndag så vi vet att allt funkar.
Jag känner att jag låter så himla familjär när jag kalla Läkaren för Erika. Men det finns riktigt bra förklaringar till det...... Erika är antagligen från Polen eller nåt annat öststatsland och jag kan aldrig lära mej hur man uttalar hennes efternamn. Så då får det bli Erika rätt och slätt.

Jag som hade fått till alla hålltider så bra nästa vecka... Det var nästan inget som kolliderade. Men det var då det. Nu krockar det hejvilt.
Bokbussen kommer när jag är och får dropp. Tandläkartid och provtagningstider ligger omlott, med mera. Så typiskt.
Det blir till att sitta i telefonen och ordna upp lite problem i dag då.

Ja men just det ja. Jag har ju varit två dagar i veckan på det där Folkuniversitetet. Dag ett så hjälpte Tobias, den utomordentligt trevliga dataläraren, mej med min laptop som blivit helt förryckt förra gången jag skulle göra att inlägg i bloggen.
Den bombarderade mej med reklam. Det poppade upp rutor med allt möjligt. Det var erbjudande till massa olika spelbolag, det var reklam för att fixa synfel åsså  var det en liten lättklädd Asiatiska som så förföriskt ville att jag skulle ringa henne.
Nå men duktige Tobias fixade allt sånt. Så jag fick möjlighet att göra en massa viktiga saker. söka ett jobb, skriva på bloggen och att släktforska lite.
På Tisdagar är inte Tobias där så då är jag i det som kallas kreativa rummet. Där provade jag göra mej ett tenntrådsarmband. Jag klarde av det.. Med dator och youtube framför mej. Inte klokt vad spännande saker det finns instruktioner på youtube att göra, bland annat hur man gör ett tennarmband.
Här det på väg att växa fram. Det var väldigt skojigt att göra ett sånt.

I går hade jag äran att få Annica och Kicko på lunch här. Trevlig stund och dessutom så hade jag fått på morgonen Mari:s underbart goa vackra fikabröd. Ingen kan som hon göra citronbiskvier och punchrullar. Som sagt både vansinnigt goa och underbart vackra. Tänkte att jag skulle fota citrobiskvien så ni skulle få se. Men det var på det berömda håret att jag inte hunnit få fram kameran innan gobiten var slut. Mums.


Nä men om jag nu skulle få på mej nå byxor, fixa mej en påtår och sedan sätta mej vid telefonen och få ordning på mina tider och möten. 
Dessutom ska det sista adventspyntet fram idag. Redan nu är det så fint här hemma med allt det röda och allt det gröna.

Ha det gott alla





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar