fredag 21 november 2014

Glögg-provning på agendan idag.

God morgon.
Kan det vara så att vi har eldat lite flitigt här på morgonen? Jag har som svårt att få det att bli att få på mej alla kläder. Räcker tydligen med en lång-skjorta idag.
Lång-skjorta...!!!! Det var ett uttryck som kändes 70-tal.. Då hade man långskjortor, nu har man väl tunika, tror jag det heter.

Jag skrev igår att vi skulle bli två rookiesar i kväll. Ja men hur räknade jag då. Det blir ju tre. Jag glömde ju Vilja.
Vi har den äran att få ha flickebarnet här i kväll. Blir bra, hon kommer att passa perfekt på glögg-provningen.
Får inte glömma ladda kamerorna.

Läkarbesöket igår: Jo men det blir som jag anat att ha fullt fokus på blodsockret. Det här med att sticka mej i magen flera gånger om dagen med insulinpennan, går fint. Men attans vad jobbigt det är att sticka sig i fingertopparna. Å nu blir det 7 gånger per dag, sju dagar i veckan, å antagligen tre veckor framåt.
Kan inte direkt påstå att jag jublar.
Men är det de som ska till för att jag ska få behandlas för Myasthenia Gravis så får det väl gå.

Men jösses vad jag började längta efter kaffe.

Nu tar jag tag i dagen och ser till att det händer nåt. (läs påtår och klä på mej)

Nä men vänta nu... Jag hade ju en sak till som jag skulle berätta.. Jag hade ju ett samtal med Tomten igår, så nu är det klart att han kommer även i år.

Känner att jag längtar efter den tomten så här till vardag.

Sablar vad jag inte gillar min laptop... Nu har jag just skrivit ett långt inlägg och så när man kastar ett öga på skärmen så finns det inte där....

Det jag skrev var en fundering hur saker och ting funkar här i livet. Det här att man har en väldigt god vän som man tillåter bara försvinna ur ens liv.
Personer som faktiskt betydde mycket.
Konstigt hur man funkar. Dessutom är det ju så att det är nog inte bara jag som har det så. Alltså att man tappar bort någon god vän och inte får det att bli att ta tag i det och bygga upp relationen igen. Jag saknar faktiskt några riktigt goda vänner alltså inte bara Tomten som jag slarvat bort.

Men än är det ju inte för sent.... Det gäller bara att få det till att bli.

Nu är jag klar för kaffe och kläder...

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar