måndag 30 december 2013

Sista vardagen 2013

Nu är det igen en sån här ensam vardag igen. Men som sagt väldigt ensam för redan i morgon är det nyårsafton.
Dessutom är det årets sista vardag. Undras om inte 2013 var ovanligt kort? tycker bestämt att tiden bara rusat fram.
Nå men det är nog som det är, åren går bara fortare och fortare. Det är naturligtvis upp till var och en hur man vill göra men jag känner att det gäller att verkligt greppa varenda dag.

Igår var det en sån där dag som blev omplanerad redan i ett tidigt skede. Trodde på allvar redan när jag klev upp att det var igår som jag skulle plocka bort julen.
Men i takt med att jag tuggade i mej morgon-mackan så kände jag att: Nej inte än, jag gillar ju det röda och det gröna. Å inte är jag less på lysande stjärnor och stakar. Nä dom får bli kvar ännu ett tag.
Så så fick det bli.
Däremot fick jag gjort nåt annat i går som varit på tapeten ett längre tag: Städa i frysboxen.
Det är inte klokt vilken konstig konstruktion en frysbox har.. Rymmer hur mycket som helst, i stort sett, men det är omöjligt att hålla koll på vad som är i den. Dessutom är det ju en otroligt fånig ställning man ska ha när man vill inventera det som är längst ner. Nå men nu är det gjort och finns inga överraskningar där mera.
Full koll alltså..... Ett tag iallafall.

Sedan for vi en sväng till Kanis.
Åhhhh. Va många fortåkande människor som fanns där. Det svischade förbi modiga skidåkare lite överallt.
JA ni hör kanske avunden i min röst.
Har bara provat slalomskidor en enda gång i mitt liv, för ca 100 år sedan. Men du milde vad jag tyckte det var obehagligt.
Kommer inte att prova igen.
Att var åskådare i pulkbacken var det jag sysslade med. Även det var kusligt obehagligt. Gick med en väldans fart och dessutom åkte dom så långt.
Ja men ni förstår fort hade ungarna passerat både bastun och restaurangen. För att inte tala om hur fort och det gick när det var både barn och vuxna som samåkte.... Tala om att Svischa förbi i en rasande fart.

Nä men nu tror jag att jag ska se till att göra morgon.
Lite påtår och lite kläder kan göra underverk.

Ha det gott alla

1 kommentar:

  1. Ja du Monicka läser din blog var dag Häls från ett varmt o soligt Mauritius Häls från Rune o Anita och du ha en trevlig HELG Hälsa keneth

    SvaraRadera