lördag 28 december 2013

Shopping

Hej och godmorgon.

I går var det som sagt vardag, hela dagen. Men se idag är ordningen återställd med helg igen.

Vi började dagen med att simma några längder på badhuset sedan bar det iväg till Luleå och lite shopping. På handlingslappen stod det: äggskärare, rivjärn till matberedaren, något kul att duka med på nyårsafton, snöspade, snöbjörn åsså en lista med mat.

Om vi säger så: resultatet är inte riktigt likt inköpslistan... Lyckade köp men ändock inte likt....

Det blev en varseljacka åt maken. Något som vi verkligen har snackat om att det bör man ha när man är ute med traktorn kring vägen för det händer att han måste ut ur traktorn och göra saker i mörkret. Eftersom många bilister aldrig ens lättar lite på gasen när dom ser saftblandaren på traktorstaket så är det stor risk att bli påkörd. Då är det ju fiffigt att göra vad man kan för att synas.
Arbetsbyxor ni vet sådana som har massa fickor blev det också...... Åt maken alltså.

Själv köpte jag mej nya allvädersstövlar. Ni vet sånt som är så bra att ha när man "bara ska" ut med soporna, hämta posten, hämta ved. Men som lika ofta slutar med att vi går iväg genom skogen, jag och hunden på stora upptäckar-safarin.

Både stor linne-duk på rulle för 20 kronor och fina servetter blev det också. Dessutom blev med en ny spade.

Ja men ni ser hur det kan bli när man har en handlingslapp.  Inte så många rätt.
Blir det så hos er också eller håller ni er till det skrivna på lappen.??

Middag med Lindas gäng. Sedan blev kaffe hos Calle och Doris. Deras dotter Elisabet med familj var uppe nu under julen så det var ju himla skoj att få träffas en stund.

Dagen idag består av klädvård. Har rent tänkt att fixa lite kläder som blivit liggandes. Det ska fållas upp byxben och sånt.
Men först så blir det en påtår och melodikrysset med maken.

Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar