tisdag 29 september 2015

Men lite av varje, allt inte så muntert.

Men se nu är det inte många dagar kvar på September. Om jag räknat rätt så är det idag och i morgon. Som sagt inte många kvar.

Dagen i går var jag i staden.
Förr var jag ju flitig att se till att jag kom mej in och då och då till stan för att var bland folk och socialisera...
Men eftersom tiden går så blir det besvärligare och besvärligare.
Jag fattar att jag verkligen skulle behöva fortsätta att utsätta mej för det, jag tror att det här med att vara social kan vara en färskvara. Jag vet ju precis att jag gillat att umgås med folk, kända eller okända men nu känner jag att det inte är så himla nödvändigt längre.
Hmmmm, obra, tror jag. ...... Jag och säkert många med mej, blir verkligen underlig av att inte ingå i ett socialt kugghjul som ett jobb och arbetskamrater ger.

Som ni minns så var jag ju tvungen att sluta på Veckans Allehanda före midsommar. Men fick ju inte ha en praktikplats i en butik över sommaren. Att det är ett hot mot alla eventuella sommarjobb köper jag.
Han, den där, som jag fick i maj någon gång som arbetsförmedlare visar tyvärr inget intresse att träffa mej och göra upp planer inför min framtid. Varken då eller nu. Jag har verkligen försökt att få till ett möte med honom. Krävs ju att man har en sån kontakt för att få ordna sig en praktikplats eller liknande. Sist jag hörde nåt från honom så ville han att jag skulle lugna mej till efter den 28 september för då skulle de bestämmas om jag skulle gå kvar hos honom eller få en ny kontakt.
Å jag väntar och väntar.

Nu lämnar jag det och tar nästa ämne. Inte det heller är så muntert.
Viktväktarna: Den här veckan har min Diabetes skojat med mej. Jag tar helt klart för mycket insulin, trots att jag dragit ner och dragit ner...
Att dra ner är bra, för er som inte kan det här.
Men se nu är jag i ett läge när jag måste få klart från min Diabetesläkare om jag kan ta bort insulin helt och bara fortsätta med piller. Alla sprutor eller bara någon????
En hel vetenskap. I väntan på besked så kan jag inte äta så kalorisnålt som jag vill. Innebär att det inte blir någon viktnedgång denna vecka. Nå men jag förstår ju varför men inte känner jag mej speciellt nöjd för det.
Nä, det gör jag inte.

Närmaste planerna för idag är att fixa mej en påtår att ta med ner i pysselstugan. Jag ska färdigställa ett gratulationskort på morgonen. Hoppas att jag kommer ihåg att ta en bild innan jag levererar kortet.

Skulle tro att jag måste läsa lite idag. Jag har så spännande bok på gång, som snart är slut....

I eftermiddag ska jag iväg och simma. Nu har jag bestämt att det i tre  månader framåt ska simmas två gånger i veckan.  Ska bli skönt och skoj.
För mej ett bra sätt att röra på sig. Eftersom svamparna vill på distrahera mej när jag ska ut i naturen och promenera.
Svampjakt kommer jag att fortsätta med förstås ända till frosten sätter stopp.

Ha det gott alla.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar