måndag 7 september 2015

Både det ena och det andra...... Men skojigt

Jaha, nu är det så här igen. Livet bara rusar lustfyllt fram. Gäller bara att greppa och ta var på allt skoj som händer.....
På tal om skojiga saker:
Jimmys besök på Medicintekniska i Kalix..... Resultatet gick strålande. Finns inga hinder, bara full fart framåt sittandes bakom ratten.
Så nu har Jimmy jagat bil någon vecka och vad jag hörde igår så är det fixat.... Skönt att själv kunna ta sig dit man vill utan att var beroende av andra.
Så roligt, Jimmy.

Idag har älgjakten börjat och jag passade på att följa. Inte för att jaga nu i första hand men för att få en skogspromenad med sällskap. Sitta vid en eld med kaffe i kossan och stickningen i näven....... Himla gott kan man sova också en stund.
Här har Kenneth fixa mej en granrisbädd. Men jösses det var uppskatt, uppe före tuppen och rent för lite kläder på sig. Trött och frusen var jag innan jag knoppade in. Men jösses, som en ny människa efteråt.



För övrigt så har Vilja varit här. Det har plockats blåbär och bakats blåbärsmuffins. Vi har fiskat. Men det enda vi fick var ett par napp och en tjorv på linan,


Här tänkte vi visa våra fina förkläden... Nu blev det mest att posera med skojiga miner.... Nå men det blev ju bra det också.


Så har vi även hunnit med en storslagen surströmmingsskiva i ladugården hos Stig i Mjedsjön. Så gott och så fantastiskt skojiga människor.







Där emellan har det också hunnit rinna många bäckar under bron.. Allt har ju inte varit superskoj, men nära på. 
Nu tror fru Lundgren att hon ska gå och hålla herr Lundgren sällskap i bingen. Känns att man var uppe före 4 på morgonen. Blir lika tidigt i morgon.

Gonatt på er.


Ha det gott alla








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar