fredag 26 juni 2015

Middag med Veckans Allehanda-gänget

Määh.
Ursäkta mej alltså. Vad är det som händer??
Jag som alltid brukar ha kameran i högst hugg vart jag än beger mej. Men se i går blev det helt fel, Jag var på middag med toppenbrudarna från Veckans Allehanda.
Inte en enda bild tog jag.
VA?
Vad hände?
Nädå kameran låg snyggt och prydligt i min handväska, hela kvällen utan att en enda gång komma med ett alarm att den var bortglömd.
Nå men då få det bli ett inlägg utan bilder.

Alltså, jag blev bjuden på middag på Kina-restaurangen i går kväll. Supertrevlig att kunna sitta så där, äta gott och prata en massa. Vi satt vid ett runt bord så det var lika lätt att prata med alla.
Dessutom är det ju ett härligt gäng med lätt till skratt. Ruggigt skojigt va det och ruggigt mätt blev jag.

Men nu hade jag ännu mera sällskap igår, trevligt sällskap. Annica och Mathias kom så jag fick bjuda på middag. Hade inte riktigt tänkt till när jag hade en rejäl skål med färsk strömming i kylen och själv skulle äta borta.
Nå men nu fick Kenneth sällskap att ät upp strömmingen.
Verkar bli en lika regnig dag idag som igår. Men sen under helgen när vi har flera skojiga utomhus- evenemang på agendan verkar det bli kalas väder. Helt perfekt.

Nä men om jag skulle se till att få lite fart på den här dagen. Verkar vara lite trögstartad. Visserligen har jag läst ut de sista kapitlen ur boken, Stickat några varv på min baby-filt, startat en tvättmaskin. Men jag är fortfarande i nattlinne, håret har inte varit nära en kam å sånt som hör morgonen till.
En påtår och sen sätter jag fart på min dag och gör nåt bra av den.

Ha det gott alla.

,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar