söndag 18 januari 2015

Städa och sånt.

Men se idag har jag varit flitig.
Min pysselstuga har jag låtit helt förfalla under en längre tid. Det är säkert ett år sedan jag tog tag i röjandet. I en pysselstuga så är det ju fritt att samla på allsköns bråte. Det ska ju finnas material för alla eventualiteter. Så att det finns klippta mattrasor, massor med spännande urklipp, servetter, garner, målarfärg i alla möjliga kvaliteter, tyger, flirtkulor, tovningsgrejor, järntråd, lim, klister, symaskin....... jamen kort sagt allt möjligt.
Det kniviga det är hur man ska förvara det. Dessutom måste ordningen vara bra för annars hittar jag inget när jag behöver det och den så finns det ju risk att jag inte ryms heller.
Nå men nu efter åtskilliga timmar så har jag sorterat, kastat och ordnat upp. Känns väldigt bra:


Faktiskt, det är samma hörn, jag lovar.

Nu är jag dessutom redo för att gå ner och sätta mej och vara massa kreativ.

Funderar om jag inte skulle skaffa mej ett bättre lyse. 
Kolla va? Det är hur många lysen och sladdar som helst.

Minns du att jag berättade att vi hade älgar som smög omkring här och betade av småbuskarna runt huset så  att Bonzo inte kunde koppla av på en hel dag. 
Idag var han betydligt tuffare och hade gärna sprungit efter. Det kom nämligen ett gäng renar i full karriär över gården. Jösses vad bråttom de hade, å jösses vad Bonzo inte fick gå ut.
Nå men nu har han gett upp att ens försöka ta sig i de djupa spåren. Nä det blir nog soffhäng för honom resten av kvällen.

Ha det gott alla.






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar