tisdag 6 januari 2015

Sista extra helgdagen på ett tag

Hej och god morgon på er.
Det här med en ständig tjorv på vardagar och helgdagar, huller om bullar har dom ju strömmat förbi under några veckor.... Hehe. Jag läste just om en god vän som skulle ha varit på jobbet igår. Men se det var hon inte. Hon hade ingen aning om att det var vardag igår.
Så busigt det kan bli.
Men från i morgon så är det ordning på torpet. Nu är det ordning på veckodagarna.
Ingen oordning i sikte före påsk i allafall. Undra när påsken är i år förresten. Tidigt eller sent. Måste jag nog kolla upp.
Som sagt idag är det trettondagen. Söndag men tisdag.

I söndags var det kalas hos Linda. Både Kent och Vilja har ju just varit både febriga och snuviga, så därför blev kalaset ute runt grillplatsen. Så fiffigt, så smart. Vilka val som plötsligt uppstod. Upp till var och en om man ville åka spark nerför infarten, klättra i jättesnöhögen som traktorn skottat ihop eller bara sitta och slappa runt elden. Helt perfekt.


När kalaset var över så blev det kvar en liten skatt här hos oss. Första gången Kasper låg över själv. Så mysigt som  helst.
Så då blev det två flugor på en smäll när vi skjutsade ner Kasper så hann vi förbi och hälsa på Jimmy också. Dessutom fick vi ju träffa Elis också.


Just det ja. Dagen före det så blev vi bjudna på lunch hos Stig i Mjedsjön. Som vanligt så var det god mat och mycket trevligt sällskap. Mycket prat och mycket skratt. Helt underbar stund.



Idag har jag faktiskt funderat på att plocka bort julen. Kanske inte allt, men lite grann. Får väl se vad som händer och sker här ute, men det är planen just nu iallafall.

Börjar med påtår och ett glas vatten.

Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar