tisdag 23 december 2014

Snart är det julafton

Börjar idag med ett stort grattis. Både till Drottningen på hennes födelsedag men även till tokstollarna som börjar med sin julhandling nu.
Men grattis alltså.

I går när jag slutade på Folkuniversitetet så tog jag en promenad ner på stan. Jag skulle köpa lite mat på Coop. Men det är klart, man passerar ju många affärer på väg till Coop så det blev någon krok här och någon krok där för att se om det fanns nåt kul som jag ville köpa.
Men bara åsynen av dessa lååånga köer fram till kassorna blev rena preventivmedlet för mej. Nä, här skulle det inte handlas nåt.
Att man nu väljer att spara med att handla till nu är ju var och ens business. Men varför i hela fridens namn ser man så sur och irriterad ut. Det är ju precis så här det ska se ut, måste alla andra ha vetat det, är ju inte första gången som julafton kommer den 24 dec.
Jag visste ju.
Jag och Kenneth som bor i skogen kan ju tycka det är lite småfestligt att få stå i en kö med mycket folk och julmusik som bara strömma ut ur högtalare i taket. Men när vi gör det så har vi inga måsten och absolut inte någon tid att passa. Dessutom kan vi tycka att sur-kusarna som muttrar och svär runt om oss är inte bara urkorkade de är ju  lite underhållande också.
Fniss.............. De skulle bara veta vad man nervärderar deras intellekt. I klartext så är det ju rent idiotförklaring som sker.

Nå men efter att ha kolla på lite köer både här och där så kom jag mej in på Coop. En eloge till de som både beställer hem och ser till att det finns framme grejor. Allt löpte på helt suveränt på ca 30 minuter hade jag julhandlat allt och var ute igen.

Så läget idag är så bra det bara kan bli. Sitter här på vid datorn.
Jag skriver blogg,
O helga natt med Peter Jöback i hörlurarna.
Dessutom har jag nu kontakt med esset på julklappsrim på Facebook. Roliga och vitsiga, hahaha. Tänk om jag aldrig fått veta hur vansinnigt duktig Lena är på att rimma, att hon sen inte är ett dugg egennyttig med sina färdigheter, då hade jag aldrig fått ett enda rim på mina paket.
Lyckliga mej.

Strax ska jag in i köket för att där bli bjuden på glögg och pepparkakor. Som bra drag i chefen på detta ställe, Tror jag i fortsättnings ska kalla det FU. För vid det här laget må väl alla förstå att det betyder Folkuniversitetet.

Helt plötsligt så blir det inga fler inlägg på min blogg innan Jul. Kan ju syssla med annat. Så för att vara på den säkra sidan så:



God Jul på er alla och ha det så skönt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar