fredag 18 juli 2014

Vadå dåligt med uppdateringar??

Jag minns precis vem det var som sa förra veckan:
-Det blir inte så fasta rutiner nu när Kenneth har semester. Andemeningen var väl att det var hans fel att jag inte kom mej för att uppdatera min blogg.......
Hahaha. Undra vem jag försökte lura mej eller dej???
Kenneth har jobbat hela veckan men inte har jag varit flitig på bloggen ändå.
Dessutom har jag inte målat heller, inte ens det kan jag skylla på.
Tur i alla fall att Linda och Kent gifte sig i måndags för om det har jag ju skrivit.
Det här med åska......
Provade ta en bild på åskovädret. Himlen var alldeles mörk men innan jag fått fram kameran var det hela över. Blåst....Dessutom så blir det ju ingen bra effekt när vi har så ljusa nätter.














Nå men åska var det ju:

Hela veckan har man sagt på vädret både på radio och Tv att det kommer regn och åskskurar i Norrbotten............... Då kan man ju fundera var i hela fridens dagar jag bor då???? Har inte sett nå regn eller åska sedan på måndag-kväll.
All växtlighet ute kvider av allvarlig törst.
Björkarna har börjat se om sitt hus och redan så faller det gula löv från träden.
Vägbygget ner på vägen dammar nåt otroligt fast de kör med bevattningsbil hela tiden. Ni ska se hur växtligheten ser ut alltså...... Grå, grå, grå. Både av torka och allt dammande.
Skittrist.

Nåt annat som inte är lika trist är att jordgubbarna i Mockträsk är klara. Så nu finns det att köpa orten jordgubbar på affären. Det är grejer det
Sagolikt goda.

Får jag fresta med en skål Mockträsk gubbar med grädde och glass. Mmmmmm
I bland är det ju tur att man har riktigt goda vänner. Här bilder från när vi blev bjudna på bärkalas hos Kjell.

Stig och Kenneth låter sig väl smaka...


Det var inte ont om varan om jag säger så. Kolla vad vacker...... Ja nu kanske ni förstår att jag menar i första hand jordgubbarna i bakgrunden å inte nu Kjell. Men se gott var det.

I går var det en deltävling i Rallycross. Där skulle Robin delta...... Var det tänkt, men det ska gudarna veta att det var på håret att det inte blivit någon tävling.
Robins motor rasade efter tävlingen i Piteå. Så då var det nära att dom ställde in. Men plötsligt öppnade det sig en lite öppning att dom kanske skulle kunna få ihop bilen med ny motor till i går. 
Det gäller att ha ett genuint intresse och kompisar med samma motorintresse.
Vår måg kastade sig i bilen på onsdag morgon och dammade iväg till Umeå. Där fanns en motor till salu. Under tiden var Robin i Arjeplog och demonterade. Efter åtskilliga timmar och 75 mil senare så var Kent i Arjeplog med motorn, Där stod hela välkomst-kommittén, Robin, Stefan och Martin..  Så då blev det att avsätta hela natten till att skruva.
Jösses vad dom jobbade och mot en omutbar klocka. Men dom hann. Dom var på plats i Kalix på förmiddagen.
Sen blev det då tävlingar, men undrar om det var med avsikt som alla fick slut ström i sina mobiler så någon uppdatering blev det inte.
Men som sagt jag känner några herrar som ligger lite efter med sömn.

Idag tror jag blir en himla bra dag.
Ska iväg och fika i eftermiddag med Lena, goa fina Lena.
Å sen ikväll kommer världens bästa Inga-Lill. Skulle tro att det blir prata, prata, äta gott och dricka gott. Åsså blir det prata och prata. 
Just det vi ska ju hinna shoppa i helgen också. Undrar om jag förstod det rätt men bland annat på hennes lista fanns det motorsågsolja??

Nä nu ska jag hänga tvätt och gå på promenad med Bonzo innan jag beger mej till staden...

HA det gott alla 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar