onsdag 21 maj 2014

Vägreparation


Förra veckan, på tisdag fick vi i brevlådan en lapp på BDX.
Där stod att: V 23 skulle man påbörja det stora projektet med att fixa till vår väg. Förra veckan var det v 20. Det beräknades ta 4 månader.
Behövligt något som är så säkert så. Den är så fruktansvärt dålig.
Visserligen hindrar det ju inte vissa bilister att swischa fram som om dom stulit bilen. Tala om dåligt omdöme. Man kan tänka sig att det blir till att ringa ännu oftare till polisen och gullbe om att dom har fastighetskontroller efter vägen.
Nå men tala om paff när det på onsdagen alltså fortfarande v 20 plötsligt vimlade av gröna BDX-bilar, grävmaskiner och lastbilar.
Då var dom igång. Det är ju bra att det börjar hända saker men det känns som om det är dålig framförhållning.
Så nu har då Bonzo lagt allt rymmande på hyllan. Han har rakt inte tid. Måste ju hålla koll på alla som stannar på vägen och alla som är in på vår infart och vänder....... Det är mycket nu.

Själv roar jag mej att stå nära väggen och stirra......
Nä men vad tokigt det där lät, men faktiskt så är det så. Men tillägga ska jag då med att berätta att i ena handen har jag en hink och i den andra en pensel.
Fasadmålning pågår.

Så nu är det bara att hoppa i målarkläderna och bege sig ut och göra första passet.

Ha det gott alla

2 kommentarer:

  1. Finns säkert en del ögon fröjd på vägarna hos er nu då?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänkte du på killarna? Ja men ännu så är det mest killar i stora gula västar som ibland rusar omkring där mellan lastbilarna. Inget fotfolk så att säga. Dessutom så bryr sig inte Bonzo hur dom ser ut och själv målar ju jag hus mest hela tiden.

      Radera