tisdag 20 maj 2014

Utgrävningar

Hej och godmorgon.

Plötsligt händer det... Vi har haft sommar i flera dagar nu. Skönt, väldigt skönt. Snart är det dax att bära bort täckbyxor och söka reda på trekvartsbrallorna. Dessutom är det hög tid att vattna ute i blombänkarna, där är det torrt, rena öken alltså

Här ser ni två mycket nöjda herrar som gjort utfört stordåd........ I deras ögon sett i allafall.



Ni kan få gissa vilken av de två som med hjälp av traktor och gafflar sprättat bort en stooooor granstubbe. Nog var det ju bra att stubben försvann men det blev ju en krater på gården så det ser ut som om någon sprängt en rejäl dynamitgubbe.
Den andra utgrävning, fortfarande så får du gissa vem av dom, där har mina morotsfrön åkt ut över hela gräsmattan. Där har en viss råttjägare gått lös i min pallkrage och grävt i hopp om att hitta råttan som sprang in under pallkragen. Har en känsla att råttan klarade sig.


Taskig bild men kunde inte låta bli att lägga in den ändå. Gunga med en glass i varje hand kan ge vissa problem, men är men en problemlösare så är man. 
Att dessutom skorna sitter på fel fot gör ju bara bilden ännu bättre. 
Varför hamnar alltid skorna på fel fot på barn? På alla barn och alltid?

Här är det nog ett litet barnbarn som tycker att morfar tar för lång tid på sig i telefonen. Dom håller ju på att jobba med nåt.

För övrig så har jag just rationaliserat bort byggandet av växthuset denna våren, i allafall. Kenneth har alltid så många projekt för sig i början av sommaren, som han prioriterar, Å det måste han ju få. Så vi får väl se om det blir av i höst. Eller så blir det något annat år.
Måla huset blir dock av. Ska däremot inte göra som vi gjorde sist. Då målade vi alla husen på en gång. Jösses vilket jobb alltså. Nä i år så blir det nog bara boningshuset och lillstugan. Får räcka så till att börja med iallafall. 
Får se om jag kan måla nåt idag. Verkar regnlikt men har ju hört på radion att det ska spricka upp senare idag.

Nä nu blir det en påtår och sedan blir det att sätta igång med att ta tag i dagen.

Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar