fredag 14 februari 2014

Trasiga skoterspår

Jaha.
Fredag idag.
Alla hjärtans dag idag.
Undras om de hjärtlösa bryr sig. Vi andra med hjärtat på rätta stället behöver väl ingen sån dag egentligen. Kan jag tycka. Känns som om det smäller högre med en spontan uppskattning än att att uppvaktas den 14 februari.
Jag är ju så himla oromantisk så jag håller lite på att detta är en dag för affärsmännen. Men det är ju vad jag tycker.

Nå men nu till nåt helt annat:...... Mildväder.
I går när jag och Bonzo skulle på våran skogspromenad, då minsann fick vi slita och svettas. De härliga skoterspåren som Kenneth har dragit upp i skogen runt omkring har tinat. Ja men alltså vad jobbigt det är att gå i skoterspår som bär vissa steg medan andra steg sjunker. Långa partier höll inte alls. Nå men det var ju helt i sin ordning med ett fyspass i stället för en stilla härlig skogspromenad. Innebär att idag är jag beredd, så då fegar jag nog ur och tar en promenad efter vägen i stället. Inte alls lika härligt som promenad i skogen men det får duga.

Men alltså det här med curling (på tal om OS). Inte är det riktigt lätt att hänga med i resonemanget. Det är ju inte riktigt bara att skyffla iväg kloten mot mitten av ringen. Man ska ju tänka några drag framåt också. Dessutom är jag så imponerad av att dom inte snubblar över någon sten som ligger i vägen när dom kommer halkandes, sopandes. Smått häftig sport.

Nä men om jag skulle ta och greppa dagen. Fort har den runnit bort annars.
Idag ska jag göra massor av hamburgare. Det är så härligt att ha en gäng i frysen att ta fram och steka. Snacka om härlig snabbmat. Snabbmat som man också vet vad den innehåller.

Nå men ha en trevlig alla hjärtansdag på er.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar