söndag 9 februari 2014

söka mej ett nytt handarbete

Det här med att mysa på framför TV:n är nu något jag kan lessna på nåt så infernaliskt.
Ska jag nu se nåt mer på OS, för det gillar jag, då gäller det att jag skaffar mej ett stort skojigt handarbete. För det får mej att sitta kvar i soffan utan att börja längta därifrån innan jag ens hunnit sätta mej.

Så nu ska jag strax dyka ner i mina garn-skatter och se om jag hittar nåt skojigt garn. Sen utifrån det så får jag väl se vad det kan bli som nästa projekt.

Dagen i går gick verkligen i lugnet tecken. Som sagt vi häckade ganska mycket i soffan tittades på OS. I dag är det mera rotation på oss.
Jag varvar datortid med sånt som kräver rörelser. Jag renbäddar och donar omkring här hemma. Kenneth skottar omkring snön. Både här hemma och hos grannen. Dessutom skulle han iväg och skotta infarterna till skogsskiftena. Är ju fiffigt att hålla dom uppskottade till vårsolen gör att vi drar till skogs med motorsåg och stekpanna. En plogkarm som fått växa av plogen en hel vinter är inte så skojig att brottas med... Inte ens om man är en traktor.

Ja just det ja. Får inte glömma hur bussarna går till Sunderbyn. Ska på ögon i morgon på förmiddagen. Då gäller det att inte glömma av sig och ta bilen. Efter allt kladd och klet som dom sätter i ögonen, både bedövning och pupill-vidgande så är det stört omöjligt att köra bil efteråt. Eller köra bil kan jag ju men jag är ju så ljuskänslig så för varje bil jag möter med halvljus på så måste jag blunda. Å det är inte smart när man kör bil.

Minns ni min tvättmaskin vi köpte här för ett tag sedan. Den gör mej fortfarande på väldigt gott humör. När den har tvättat klart så spelar den en trudelutt som berättar att det är klart.
Tänker att jag ska minnas vad det är för låt men se det glömmer jag så fort den spelat färdigt.
Nå men nu har den just spelat och berättat att jobbet är klart, så nu är det upp till mej att hänga.
Så då tror jag att jag gör så... Hänger alltså.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar