onsdag 2 november 2016

Hjärnan bearbetar dagens händelser.

Men hur blev det här nu då??
Det blev då inte rätt, det fattar jag.

Idag har Röda korset i Boden haft stängt, vi har suttit på utbildning.

En utbildning som ha lärt mig en massa, gett mej massa tips på hur vi kan effektivisera i butiken för att få mer sålt. Ju mer vi på Röda korset kan sälja desto mer blir det ju till behövande ute i världen, en angenäm tanke.
En utbildning som också tydliggjort vilka urbota dumheter vi sysslar med. Nä nu ska vi effektivisera, göra oss mer attraktiva, mindre sårbar.
Sammantaget så var det en väldigt bra utbildning. Nu gäller det bara att vi alla spottar i nävarna och inser vad vi måste göra för att göra saker bättre.

Nå men  ni vet säkert vad en dag sittandes på rumpan och bara lyssna och ta in lärdom tär på en.
Efter middagen blev det en promenad med Mara sedan blev det att landa i soffan. Redan före halv åtta hade jag nickat till första gången.
Strax efter åtta var jag ut med Mara sista gången  sedan blev det sängen. Pang så sov jag.
Strax efter elva vaknade jag.
Det är där jag anar något blev fel. Nätterna ska väl var längre än så???

Trött i ögonen så det sved, munnen trött så den höll på att gäspa sig ur led,  men hjärnan hade annat för sig än att vila.
Den kör på som världens stenkross det bara gnistrar och knastrar i huvet. Huvudvärk och en massa tankar, idéer som bara knuffas och har sig. Inte går det att sova då inte.
Låg kvar säkert en timme och väntade på sömnen.
Men man kan ju inte ligga och krusa hur länge som helst.
Då är det bättre att kliva upp och sitta vid datorn och skriva blogg, gäspa och lyssna på spotify. Tur för Kenneth att jag har hörlurar, annars hade han inte heller fått så mycket sömn. Jag brassar med massa bra musik. Undrar om jag skulle se om jag kan hitta lite soft mysig musik. Inte än, men snart. Kanske.

Dagen i morgon består också av utbildning men då blir det mera praktiskt. Vi ska vara i butiken och få konkreta förslag på hur vi ska tänka för att skapa bättre förutsättningar för att bli attraktivare.
Så att försöka få sig lite sömn är nog inte fel.
Så småningom.

Kolla här va.
En bild från när Vilja sov här. Hon sa innan hon somnade att det är inte alla som har ett levandes mjukisdjur.

Tycker ni de ser ut som om Vilja har nåt under ögat så stämmer det. Hon har varit på Halloween-disco så hon har en tatuering just under ögat. Viktiga saker att tvätta sig i ansiktet runt tatueringen så den inte släpper.

Nä men nu tror jag att jag tar mej ett litet glas julmust för att dränka min saknad över sömnen som kommit bort. sedan ett vigt skuttar upp i sängen och greppa boken...
Kanske det kommer lite sömn smygande efter ett tag.
Kanske.

Ha det gott alla.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar