lördag 12 november 2016

Vilja fyller 6 år idag.

Ibland kan det vara en bristvara med en stol till var och en på jobbet. Å det är väl mening att vi ska vara på benen på jobbet, men ibland blir det ett uppkommet behov att sitta tillsammans på nåt möte. Då kan det saknas sittplats. Men se det spelar ingen roll. Det är bara att stapla arbetskollegerna på varandra.

Här är det Laila som i brist på egen stol passade på att sitta i knä på Hassan.

Den här helgen sa jag ju att jag skulle vila och ladda batterier. Än så länge går allt enligt planen.

Ute är det kallt, mörkt och krig...... Eller nåt.
Det dånar något förskräckligt  av nåt som försvarsmakten sysslar med.
Kenneth säger att det skjuts med Archer. 
Rejäla doningar. Jisses. Vad det dånar. Å hela dagen har de hållit på.
Spelar ingen roll om man är ute eller sitter här inne. Det smäller så man rycker till. Men nu är snart klockan 21 så de slutar väl snart kan man hoppas.


Men det blev en fantastisk inledning på denna lördag. Vilja bjöd med oss på hotellfrukost på Bodensia. Kan bara berätta att deras frukost är låååångt mycket bättre än deras lunch-buffe. Vilja firade att hon fyllde 6 år idag. Så därför blev det hotellfrukost som start på dagen. Gott, gott


Det var ett redigt paket som Vilja fick av oss. Men det är svårt att göra paketet mindre när hon önskat sig en egen resväska.

Kolla här då. Tror ni inte jag gormade så jag rev ner dosetten i diskbaljan. Trots att jag var snabb som en vessla blev några av facken vattenskadade. Strax trodde jag att all medicin blev förstörd men se inte då....... Vesslan alltså.




Jag har varit in på Café Rävasten idag. Skulle inhandla en bull-påse. Lena, hon kan baka bullar hon...
Redan förra helgen som jag var dit så såg jag  hennes underbara kransar . Helt underbara, tänk om de hade varit mina. Undrans var jag skulle ha haft de liggande då?. Jo men på köksbordet så klart. vi hade lätt kunnat sitta på golvet med korslagda ben och ha sopptallriken balanserades i knä.
Jomen jodå.
Det hade det varit värt om man nu ägt en sån krans.

Snygg.

Efter att ha varit någon timme på kalas i eftermiddag så planade Familjen Lundgren ut i soffan. Slöa och väldigt tillfreds med livet så kan man ju bara vräka ut sig. Eller hur?



Vi har det så himla gott. Det blir lite att bläddra i någon jultidning, läsa något kapitlet i boken, slänga ett öga på TVn. Klia på vovven och bara må gott.

I morgon så pratar man om att det ska bli mindre kallt ute. Det gillar vi. Då tror jag bestämt att jag och Mara ska göra en rejäl promenad i skogen. För inte lockar det med nå riktigt långa promenader  när det är minus 18 ute. 
Men i morgon blir det av...... Promenad och mycket varmare...
Jopp.

Nu tror jag att jag ska dricka ett glas med C-vitamin och sen greppa boken och skutta upp i sängen.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar