söndag 6 november 2016

Söndag i trevlighetens tecken

Hej tjena. Jag är här igen.
Himlans va bra man kan planera en söndag. När jag vaknade hade jag ingen aning så bra dagen skulle bli.
Jag och Kenneth gjorde en långfrukost på morgonen. Gott och dessutom så löste vi melodikrysset tillsammans. Det var länge sedan vi hade lust och tid med det.
Efter det så tog jag bilen till Brännberg.
Till Gun.
Jag hade bestämt att jag skulle köpa ullgarn av henne. Ullgarn som kommer från Guns egna får. Tänk att det ante mej att jag skulle bli nöjd, vilket ljuvligt garn, underbar känsla och underbar lukt. Om ni behöver en julklapp till någon som gillar att sticka....... Jag rekommenderar några härvor av Guns ullgarn.

Underbara härvor. Känner mig riktigt förmögen just nu. 
Vi fick en riktigt härlig förmiddag tillsammans. Jag och Gun hade massor att prata om. Alldeles för lång tid hade gått sedan vi senast träffats och bara pratat. Nu får vi passa oss så det inte går så lång tid till nästa gång vi gör om det. Så himla skojigt det var.

I stort sett direkt från Gun så for jag till Café Rävasten. Syjuntan hade träff där idag. Vi hade bestämt att vi skulle ut och äta lunch tillsammans denna gången. Vad kan då vara smartare än att fara på Café Rävasten och äta deras underbara sparris-paj. Det är ju från den rätten som  Martti gett vår syjunta vårt namn: Sparrisarna vid samma bord. Numera har vi kortat av namnet något, så nu heter vi rätt och slätt Sparrisarna.
Naturligtvis så var jag ju tvungen att köpa mej en bullpåse att ta med hem, Lena har redan börjat med saffransbullar. De är så sagolikt goa. Förresten var vi allihopa tvungen att köpa hem  en påse med bulla allihop.
Men den som trodde att vi nöjde oss med sparrispaj tror ju helt galet. Det blev ju en gobit också. Jag åt en saffranssemla...... Men alltså så himla gott. Behöver jag berätta att jag inte orkade nå middag ikväll??? Nä det var ju det jag tänkte.








Nöjd efter en toppensöndag så behövs det inte någon mer underhållning...........




Så vi idkar soffhäng här ikväll.  Mara visar demonstrativt vem hon vill soffhänga med. Det är gott om plats i mitt soffhörn om vi säger så.

Ha det gott alla.





1 kommentar:

  1. Du är för go Monika, gillar så att läsa din blogg. OCH det var supertrevlig att ha dig här, har inte skrattat så mycket på ett tag, tack för det vännen <3

    SvaraRadera