måndag 23 juni 2014

Slut infart

Ur led är tiden....
Har bestämt för mej att det brukar vara på morgonen innan jag fått på mej kläder som jag skriver i bloggen???
Men ur led är tiden med en semesterledig make hemma.

Här har vi satt igång med det som vi oftast sysslar med när det är semester och vädret tillåter, alltså inte för varmt, vi rensar och kastar skräp.

Men nu ska ni få höra: Ganska fort på morgonen så hade Kenneth fått ihop trasiga elektronikprylar..... Allt från trasiga rakapparater till trasiga toalettstolar, spisar och sånt.
Hela släpvagnen full.
Att spara till "sen" med att fara och tömma släpet är inget som Kenneth gillar. Nä nu ska det vara eller helst nyss.
Så vi rullade iväg mot soptippen på förmiddagen. Fort var det gjort att lasta av. Det är ju en otroligt fin ordning och massa folk att fråga om det är nåt man funderar över där borta på soptippen.
Just det nä.... Det heter nog inte soptippen nåt mer, men ni förstår vad jag menar eller hur?.

Iväg hemåt. Ett snabbt stopp hos Linda och Kent för att höra hur helgen avlöpt...... Verkar har varit bra..
Så då fortsatte vi vår resa hemåt.
Men tala om paff.......
Tjoffs bara. 
Ingen infart hos oss, bara ett djupt dike och dikestrumman ligger högst upp.... ?????
Hmmmmm.
Kenneth han hade naturligtvis en bra lösning om att vi har ju massor av infarter. Det är väl bara att backa ner bil och släp ner på någon av ängarna och hämta sedan när dom grävt klart...
Mitt förslag var mycket bättre: Nu ska vi inte stressa dessa grabbar med att börja klättra här över stora krondiken med hunden under armen.. Nä vi far tillbaka till stan och så får du bjuda mej på lunch..
Så blev det.
Gudarns så smidigt det var.... Dessutom så när vi kom hem igen så var det grävt klart.
Men se nu ikväll så känns det påtagligt i kroppen att det varit röj som gällt för hela slanten. Men det är ganska roligt också att bli av med lite grejor så man har någonstans att samla ett helt år framåt.

Nä men nu ska jag nog gå tillbaka till mina små ugglor. Kanske man hinner någon till klar ikväll innan det är dax att skalla kudden.
Ugglorna har krympt drastiskt. Nu är dom bara en liten pjott av de som jag gjort tidigare. Men skojiga små handarbeten. Bilder kommer annan dag.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar