torsdag 5 juni 2014

Måla idag också

Hej och godmorgon på er.

Så då var dosetten fylld igen. Jösses vad veckorna går fort.

Idag blir det en sån här dag som har blivit en vanlig dag. Stå nära och stirra in i husväggen. Med andra ord blir det attack med penseln även denna dag.

I går gjorde jag som Fantomen. Tog på mej vanliga kläder och gick på stadens gator.
Började dagen med lite häng på Kenneths jobb. Himla trevliga människor som jobbar där. Jag vet att jag har sagt det förr, men lika fullt så säger jag det igen. Trevligt folk.
Sedan drog jag iväg till Anna och fick en trevlig fikarast.
Sen var det shopping som gällde. Det var dop-presenter, examenspresenter, lite kolla på kläder, lite diverse saker som skulle inhandlas, en ljudbok som definitivt inte stod med på inköpslistan och naturligtvis så storhandlade jag mat.
Ganska slut i hela mej när jag kom hem på kvällen.

Nå men då är det gjort för många dagar framåt.

Ute är det även denna dag tropisk värme, ingen sol men väldigt varmt. Skulle tro att jag gör av med lite kroppsvätskor, men se idag ska jag vara mer taktisk än i går. I dag blir det vatten-intag med jämna mellanrum.
I går på staden så hade jag flera sendrag i fötterna innan det var dags att fara hem. Har läst någonstans att det kan vara ett tecken på att man druckit för lite. Stämmer nog igår i alla fall för inte blev det så mycket drickande.

Nä detta dugen inte. En påtår och sen iväg mot väggen.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar