söndag 22 juni 2014

Ikea-appens inköpslista

I går efter att vi skjutsat tillbaka Jimmy till lasarettet så var det inget muntert gäng som blev kvar här. Ganska snabbt struntade vi i både fotboll och virkning och gjorde tidig kväll.

Men idag så känns det trots allt bättre.

Jimmy har säkert mycket mindre ont nu.
Det som känns tråkigast idag är ju att han är utan mobil (strul med sim-kortet) och att han dessutom har väldigt tråkigt. Inte en chans att ta kontakt med omvärlden alltså.
Visst är det så att när man ligger på lasarettet och upplever att det är långtråkigt så brukar det vara ett friskhetstecken?

För oss gäller det bara att fokusera tankarna på så trevligt vi hade när han väl var här.

För övrig ser vädret ut att bjuda på ogräsrensning i blombänkarna. Kan även gå att klippa lite gräs. Kan behövas.

Dessutom har jag börjat fylla i en inköpslista från IKEA. Den är ju så himla bra appen, frånsett en sak. Mobilen funkar ju oftast inte inne på IKEA. Så då spelar det ju ingen roll hur noga man skrivit sin lista om den ändå aldrig kommer fram när man väl är där. Så därför så får det bli en papperslista också. Men just nu är det bara listan på appen som gäller.

IKEA kom på tal när vi planerade för vilken dag vi skulle fara på soptippen med alla dessa trasiga saker som finns i ladugården. Spisar och såna saker. Dessutom min torktumlare från tvättstugan. Där vill jag ha ett underskåp i stället.
På frågan om vi hade något så sa Kenneth att det finns fina nya på IKEA. Jopp IKEA har många.

Nå men om jag skulle ta på mej kläder och bege mej ut i den soliga men kalla dagen.

Ha det gott alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar