tisdag 4 juni 2013

tandkräm och apelsiner

Vaknade till en riktig höstdag.
Mulet, blåsigt och nästan regnigt, endast 9 grader.

Men det känns helt okej det också, dessutom så säger dom på radion att det ska bli sommar och sol på en stund. Så man får väl passa på och göra  lite nytta så här på morgonen för sen blir det nog boken, kaffekoppen och Monika i en solstol på altanen.

K har farit med en mycket förväntansfull liten Vilja till Förskolan. Tala om att längta, hon var helt inne på att få fara dit redan i går kväll när vi hämtade henne hemma i Heden.

Ja men vilken miss jag gjorde igår kväll. När Vi borstar Viljas tänderna brukar jag passa på och borsta mina egna samtidigt Gjorde så även i går. 
Sen gick vi och la oss och läste, jag läste boken för Vilja  och Vilja läste den sedan för mej. Så gjorde vi några gånger innan det var dax att säga godnatt. Vi somnade bägge två.... Väldigt vanligt. 
K kom och väckte mej efter en liten stund. Jag nekade till att ha somnat. Väldigt vanligt (Varför nekar man)
Nå jag klev upp och skalade ett apelsin......... 
Wiiiiiii vad äckligt. 
Apelsin och tandkräm passar inte ihop. Bläää, bläää och åter bläää. Så dumt.
Man gör inte den missen så ofta så jag hoppas att det dröjer innan det händer igen.

Minns du att jag skulle göra en före och efterbild på min toalett. Så dumt, jag skulle ju ha tagit bilden innan K rev väggen. Det är väl inget att visa, några vattenledningar som går längs en vägg. Nå men nu blev det som det blev.
Jaf är så väldigt nöjd över utseendet på toan visserligen har inte grejerna kommit upp ännu. Men du får gärna se hur det ser ut nu när jag kommit halvvägs.



Supernöjd över tandborsthyllan/handukshängaren. 
Väldigt supernöjd över de rustika brädorna med vankant som K sågat till på sågverket.

Kommer att bli bra det här. Ska bara upp med några tavellister som ska innehålla lite småsaker som kan behövas på en toalett.

Nä om jag skulle ta ett redigt grepp om dagen och göra den till min dag.

Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar