onsdag 22 april 2015

Våren är här

Diken som står över brädden fulla med vatten.
Fåglar som är så högljudda så man har lite lust att hyssa åt dom.... Men dämpa er liiite grand. Sluta var så där vår-kära så ni bara måste överrösta varandra.
Stora fläckar med barmark.
Flugorna på altan lika våryra dom som fåglarna. Dock inte lika högljudda.
Infarten alldeles knölig av stenar som tjälen skjuter upp.

Med andra ord: Våren är här nu i Vändträsk.

Just varit ut på promenad med Bonzo. Så härligt, så härligt.
Sandaler på fötterna som ledde till blöta sockar innan jag var tillbaka. Blev jag förvånad??? Nä inte det.
Förresten så hade Bonzo inga sandaler och han var också blöt om fötterna.

I går var jag till Älvsbyn med Tjejgruppen. Vi var på "Helenas med stil" Fick lära oss vad man ska tänka på när det gäller alla typer av kroppar. Vilka plagg man ska ta för att framhäva sina fördelar. Fick också lära oss att det flesta kvinnor fokuserar på att dölja det som är dåligt med sin kropp i stället för att framhäva fördelarna..... Kände igen mej...
Jopp.
Mycket givande kväll, så nu vet jag vad det är för typer av plagg jag ska spana efter när det ska inhandlas nytt. Klart att det följde med hem både en tunika och ett par byxor. Men en stor eloge till en klädaffär med måttot: Byxor för alla. Dessutom bra med stora storlekar.
Men nu har jag blivit ohyggligt nyfiken på vad för kläder som finns på Helenas i Boden. Blir ett besök där ganska snart.

Nä nu ska jag ta och kolla upp om inte vi har grundfärg i källaren. För igår medan jag var i Älvsbyn så byggde Kenneth ett altanräcke. Hur fint som helst.

Ha det gott alla.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar