tisdag 14 april 2015

Mera snö, suck

Nä men näää.
Nu kändes det inte välkommet med en decimeter med nysnö.
Okey för hällregnet igår. Det hjälper ju till att skapa vår och barmark.
Men se en aning surt var det när man förstod att det idag ingick att skotta av bron i dagens sysslor.

Nå men det kan väl ändå inte stanna länge, flera grader varmt i luften borde betyda att nysnö hastigt går en hjälplös död till mötes.
Så är det.... Bestämmer jag.

Annars då?
Jotack, jag har skjutsat Kenneth på morgonen till jobbet för själv ska jag arbeta eftermiddag så jag behövde bilen senare. Arbetet på Veckans Allehanda är lika skojigt oavsett om man jobbar från morgonen eller om man börjar jobba mer mitt på dagen.

I går gick det himla bra för mej där på Veckans Allehanda.
Att fynda grejor alltså. Tur vi har stor bil=)
Det var grejor som ska pryda någon av alla mina altaner i sommar.

Åsa, Mona och Mats har jobbat hela helgen med att vara och köpa in grejor så det var knökfullt med skojiga möbler och  småsaker som stod högt och lågt. Då gäller det att snabbt se till att det finns plats för grejorna för kvar i nåt förråd eller i kartonger säljer inte sakerna.  För det är ju som det som ska ske. Ett ständigt flöda av saker. In och upp på en hylla och i samma stund så ska ju någon kund göra klippet. Så himla skojigt alltså.

I kväll är det ju också dags för tjejträffen. Har redan planen klar vad jag ska göra ikväll. Förra veckan så agerade jag ju taxi när Ringströmmarna kom med flyget så då blev det inget. Gör antagligen att det känns ännu skojigare att det är dags ikväll.

Nå men om jag skulle ta tag i denna dagen och se till att få nåt gjort..........Kamma håret till exempel, läsa lite bok, tömma diskmaskinen.................  å sånt.

Ha det gott alla



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar