söndag 26 april 2015

IKEAs fina bänkar

I Torsdags så vare jag till Diabetesläkaren på Sunderby sjukhus. Kenneth var ledig så han följde med. Vi tänkte att vi kunde ju fortsätta någon annanstans efteråt.... Kanske shoppa på det stora shoppingområdet strax bredvid. Storheden alltså. Så tänkte vi.
Jag minns inte sist jag fick ett positivt besked från en läkare. Men se, plopp, så kom det. Hon, Läkaren alltså tyckte att jag hade svarat bra på den medicinen som sattes in för någon månad sedan.. Så kul.
Visserligen så är det ju svårt att se om den påverkar min magen eftersom den är ju sedan länge kass. Men kanske att det här går bra. Kanske.
I rena glädjeruset så dammade vi iväg till Haparanda...... IKEA här kommer vi.

Det blev inköp av den länge efterlängtade bänken... Eller det blev faktiskt tre stycken.

Bild från monteringen:

Å bild från den första bänken vi fick ihop.

Nu pryds altanen av en bänk och grillplatsen pryds med två bänkar. Verkar som om man på IKEA har anammat uttrycket att: Vi i Norrbotten behöver inga trädgårdsmöbler vi kan lika gärna sitta på sparken den korta sommar som det ändå är här uppe.

För övrig då???
Veckans Allehanda firade 1-års jubileum i fredags. Man bjöd sina kunder på kaffe och gott hembakt fika. Naturligtvis var jag där, gäller ju att passa på när det händer nåt har jag ju alltid sagt.
När jag jobbat klart så for jag iväg och hjälpte Linda med att få grejor på plats i Arcus. Hon skulle sälja på den stora Arcus-loppisen på lördag. Alltså jag tror det är över 400 platser på denna loppis, den är enorm.
Gjorde ett svep förbi de som redan ställt fram sina saker... Hittade inte nåt att köpa. Men se då blev jag himla fundersam......... 
Hur är det med dej då Monika???

I går var det lite fixa här och fixa lite där. Men dagen var en typisk altan-hängar-dag. Annica och Mathias kom och hjälpte till att hänga. Kalasfint väder. 
Kan bli samma idag också men fortfarande är det ganska kallt ute. Bara ett par plus-grader.  Hjälper inte att Kenneth eldar skräp bakom ladugården känns ändå lite småbistert........ Elda mera kära make.

Ha det gott alla




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar