fredag 17 april 2015

Fredag idag

Men alltså, det är inte sant så många kringelikrokar mitt liv gjorde innan jag kom mej för att skriva på bloggen idag.

Jag startade tidigt med att greppa kaffet och sätta mej vid datorn..... Men se först så blev jag sittandes och chatta lite. Både en och två och plötsligt var det flera som jag kom på jag skulle höra hur deras morgon var.
Åsså mitt i alltihop så började jag att söka saker på youtube.
Smått beroendeframkallande. Det blev både Björn Gustavssons glöggen och Carina Berg. Dessutom tittade jag på folk som jobbade i sin trädgård. Efter det blev det After shave och lite Macken. Där emellan hann jag titta på annat också.
Där och då kom jag på att jag skulle ringa några samtal.
Sagt och gjort.
Nu har jag just avslutat sista samtalet och satt mej vid datorn igen.

Men nu är jag här så då kör vi.

För alla som har följt min resa i att hitta min receptbok kan jag nu bara meddela att den är återfunnen. Eftersom den är röd och fin så passade den tydligen in i kategorin Julsaker.... så i en av kartongerna som det står Advent på så låg den tillsammans med andra böcker som handlar om julen.
Nu blir det Anna-Lena-kaka på måndag.

I går när jag var på stan så hände nåt som inte jag riktigt förstått är så himla enkelt.
Jag började stadsresan med att gå in på Dollarstore. Handlingslistan var låååång. Det var allt från glödlampor och murarhinkar till tvättlappar och vaxdukar.
Nå men jag greppade en kundvagn.  Handväskan ställde jag ner i kundvagnen och såg till att alla dragkedjor var igendragna och kände att jag var redo för shopping,.och begav mej med bestämda steg mot vara nummer ett på lappen.
När jag snurrat runt en stund och konstaterat att vaxdukar och skarvsladdar var nog det enda jag gick bet på.................. Då upptäcker jag............. En väl använd keps i kundvagnen. Jag stod en lång stund och stirrade på kepsen, såg säkert ut som om jag förväntade mej ett svar hur i fridens liljor den hamnat där????
Det enda som snurrade runt i mitt huvud var att eftersom någon kunnat lägga ner sin keps i vagnen utan att jag märkt nåt, lika lätt hade någon kunnat ta min handväska. För jag hade tydligen noll koll. Jag har inte ens märkt att jag varit nära nå människor....

Den enda förklaringen att kepsen låg där var ju att någon lagt sin keps i fel vagn så att säga.
Känns som om jag aldrig mer kommer att ställa väskan i vagnen.
Ruggigt.

I går hörde Linda av sig. Hon berättade att Kent skulle lägga om däcken på sina bilar och att hon tänkte ta med sig deras middag och tilllaga den där.... Det skulle räcka åt oss också.
Underbart att bli bjuden på middag.
Ännu bättre var det efter att dag var slut så hade även våran bil sommardäcken på.
Jisses va skönt och va tacksamma vi kände oss.
Tack snälla ni...
Dessutom fick vi lära oss både ett och annat när det gäller spel. Vilja lärde oss.


Nä nu ska jag nog göra mej en kopp kaffe och ta mej ett glas vatten innan jag bestämmer mej för vad jag gör som värst en dag som denna.

Ha det gott alla


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar