tisdag 16 september 2014

Medicinsanering och äppelplockning

Hej och godmorgon på er.

Verkar återigen bli en sån där superhärlig dag. Inga moln och en stor sol.

Idag ska jag väl som andra dagar patrullera runt toaletten. Men nu har jag ett hopp i sikte.
Jag var till farbror Doktorn i går och han tror precis som jag att det är mediciner som slagit ut magen. Så nu ska här laboreras med de lika pillren.
Började att ta bort en sort i går. Så får vi se om det var det lilla pillret som gjort detta världskrig. Nå men jag berättar väl vad som händer, när det händer nåt. Nästa besök hos den doktorn blir om en vecka.
Än är det samma åska och krig i magen.

I går plockade jag in mina äpplen. Men före jag gjorde det så var jag vid bägge träden och provsmakade. Äppelträd nr 1 har stora äpplen men väldigt sträva i smaken men krispiga och goda ändå. Trädet nr 2 har små, små helt sagolikt goda äpplen. De är väldigt krispiga och väldigt saftiga och otroligt söta och goda.
Men det där med informationen som följde med trädet. Det som sa att det var ett Transparent Blanch stämmer inte.
Det är inte på en fläck ljust grönt nästan genomskinligt i skalet. Nopp. Men vem bryr sig. Spelar roll vilken färg skinnet är. Gäller väl här som i många andra frågor i vårt land. 

För övrigt så håller det att vara i slutet av matbyttorna som jag lagade till här för några dagar sedan. Nå men det är bara att bege sig ut till boxen och hämta in nå nytt att tillaga.


Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar