lördag 15 mars 2014

Euskefeurat


Vilken toppenkväll. Euskefeurat från sin bästa sida.. Dessutom var publiken med på ett underbart sätt. 
Som sagt: En magisk kväll med så många gamla välkända låtar och så många nya låtar med skrämmande texter om hur tokigt livet är.
Dessutom var Ronny riktigt i sitt essä i sitt historieberättande.

Efteråt hamnade vi i sportbaren på Bodensia. Där satt ett gäng av Kenneths jobbarkompisar med sina  respektive. Ett glatt gäng som också varit och sett Euskefeurat.  Vi hade så trevligt och klockan hann bli rejält mycket innan vi kom oss hem.

Idag är det många ärenden som ska avklaras på förmiddagen. Att jag och maken vaknade tidigt och är redo för en dag på staden hjälper ju inte för affärerna öppnar ju inte än på nån timme. Efter att alla ärendena är avklarade så bär det iväg till Carina och Jack. 
Det är rejält länge sedan vi träffades och fick avklara det som hänt sedan sist vi sågs. Alltså skvaller eller så kan man ju kalla det information.Vilket som.
Himla skoj ska det bli...


I kväll kommer Öjebyborna hit och ska stanna till i morgon. Så då blir det att leva lite storfamilj =) 
Var ett tag sedan sist. 
Jamen just det. Jag kan ju använda tiden nu på morgonen att grunna på vad vi ska äta till middag.
Ska vara snabblagat och enkelt, billigt och inte bli någon disk, dessutom ska det passa de som inte riktigt fixar laktos eller gluten. 
Hmmm. Just nu står det stilla på idéhyllan men det kommer nog strax nåt bra förslag.

Jamen det kanske är dax att få på sig kläderna och få sig en påtår. Hör att det spelar en truddelutt i tvättstugan så det är dags att hänga tvätt. 
Nå men kaffe först.

Ha det gott alla...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar