fredag 13 september 2013

Kött och kött

Hej och godmorgon.

Idag blir det inte att sitta länge vid datorn.
Fullt upp alltså.

Men medan jag dricker min påtår så skriver jag ner några rader här i bloggen.

Det där med "fullt upp" det är älgköttet.

När jag kom hem från en mycket skojig kväll hos Linda med glada människor, många skratt och lite plast så var allt kött styckat och lastat ner i matkällaren.
Skönt för jägarna att det klarades av på en dag. Dom är riktigt duktiga.
Nå men då är det dax för mej att ta över stafettpinnen. Allt ska ju finputsas och packas. Dessutom måste jag på en gång koka köttet som jag tiggt till sopp-festen. Rymmer inte den stora biten i frysen så det är bara göra det på en gång.
Undrar om det finns soppkött åt mej också i plast-backarna?? Nå men det lär visa sig.

Köttfärsen  har jag fått hem. Mald och klar....... Härligt.

Nä nu tog kaffet slut... Då är det bara att återgå till skärbrädan och kniven.

Snart är det dax att få känna den förmögna känslan av att ha fullt med kött i frysen.

Ha det gott alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar