tisdag 17 september 2013

Bilder

Hehe. Idag är jag het.

För exakt 20 sekunder sedan så dödade jag jag en fluga med handen. Den blev alldeles platt. Hehe, nu var det färdig-retats.

Men vad är nu detta??????
Dom var ju två, tänk att nåt så litet kan retas nåt så fruktansvärt. Nå då är det bara att trycka på ignorera-knappen.

Har nyss rensat kameran. Hittade så många skojiga bilder som jag vill visa. Men jag besinnade mej och lägger bara upp några. Så då blir det mest bilder idag och inte så mycket skriva.
Lets go.....

Går ut hårt med en bild på herr och fru Lundgren på färd mot skogen. Fyrhjuling är ett superredskap när man ska en bit från vägen och dessutom vill slippa bära på grejor. Visserligen blåser ju festfrisyren all värdens väg. Nå men det får man ta.

 Här är det paus i bärplockningen. Bonzo tar igen sig. Det är en rackarns höst att vara varm.
Syns på Bonzo att han inte är en unghund längre. Pauserna är oftare och han gillar inte riktigt värmen.

Det här mina vänner är den där fladdermusen som jag jagade med blixten. Här syns den lite i en glipa mellan en överskåp och en vägg. Hade ingen aning att jag fick den med på bild. Den var ju så snabb så jag hann ju oftast inte se var den tog vägen, men se här är den.

Det här är Tjalle. En liten, liten kompis som Bonzo har. Tjalle han kan tycka att ett papprör från hushållspappret är superkul. Bonzo fattar inget.


 Här är Morfar och Vilja klar att fara på kalas..... Hipp, hipp, hurra för Doris på sin födelsedag.

En fin bild från en av de dagar jag följt på älgjakt. Ska kanske vid något senare tillfälle visa er bilder både från vingliga älgtorn, Monika sovandes i alla möjliga ställningar, dimma och annat som fastnade på bild. Men det får bli någon annan dag.

Här är i allafall en fin bild på hur mysigt man kan ha det på älgjakt i väntan på att det ska hända något. 

Åsså jag som fryser om händerna. Det blev lite kyligt om fingrarna för naturligtvis hade jag stickningen med ut i skogen. Men fort åtgärdat med öppen eld.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar