lördag 4 september 2010

Pixbox




Så där, så var det klart för denna gången.


Jag har just lagt in en massa bilder på min pixbox. Tar en väldig tid men är ett smart sätt att dela med mej av mina bilder.
Jag har lagt in allt från det enorma äppelträdet som jag inhandlade igår, till härlig höstbild på krusbären som växer vid grillplatsen.
Gå gärna in och titta. Adressen är: http://www.monikalundgren.pixbox.se
Idag har alla barn och barnbarn varit här, nästan alla. Sara var inte med idag. Men det fick gå ändå.

Härlig dag. Vi har ätit gott,några har ätit chili con carne och andra ätit kyckling. Vissa har ätit glass med hela kroppen. En magnum räcker otroligt långt för ett barn. Några har lagat bilar (Kent och Kenneth)någon har varit tvungen att överlista ett lås till släpvagnet som gått i baklås(Kent) och några har kört traktor (Jimmy, Kenneth och Elis). Någon har ätit konstant (Kasper). Någon har haft det otroligt dåliga omdömet att klå sin mamma i kortspel (Linda)


Jag har gått runt huset nu i kväll och konstaterat att nu är inte hösten långt borta.

Jycken har slutat synas när han sitter stilla ute. Han har ju nämligen samma färg som torkat gräs. Å långa tag sitter han som en vaxdocka helt orörlig......Han är på råttjakt så han får inte störas när han fokuserar.
Det enda som fortfarande blommar är några förvildade penséer, några tusenskönor också förstås de härliga bollkrysantemum som jag nyss inhandlat.
Ha en bra kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar